| Cazak99 a întrebat:

vreau sa stiu de ce nu imi merg jocurile Slender foarte bine ca au lag si Slender Woods zice ca nu este OpenGL, Windows ameu este Windows 7 Enterprise, procesorul meu este Intel(R) pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1. 80GHz 1. 79Ghz
Memoria(Rami)sunt 2.00 GO(GO=giga bati nu Go go lol laughing), tip sistem este Sistem de operare pe 32 biti, am pc de 32 biti, am pc-ul de 3 luni si creion si atingere este nu este disponibil un mod de intrare in creion sau prin atingere pentru acest ecran,chiar si Facade are lag,ala cu Trip si Grace, nu ala cu Grim Facade, editie windows___________ C ala in paranteza ca @ 2009 Microsoft Corporation.Toate drepturile rezervare.Service Pack 1, stiu ca astea sunt de la OpenGL,dar vreau OpenGL sa pot juca un joc Indie:Overgrowth,e beton si a da, am uitat, Slender Shadows v1 merge bine,doar cateodata are lag,dar la ChirstMas Special are lag in locurile inguste,raspunsul ajutator are FUNDA!happy, am Windows in Romana, NviDia nu merge instalat crying(((((((((((((

2 răspunsuri:
| pvg a răspuns:

Eu cred ca ti-ar merge destul de bine....depinde de momentele in care pc-ul tau cere o pauza(atunci vei avea laggg)

| Cazak99 explică (pentru pvg):

Dar de unde sa stiu eu cand cere pauza, ca da nu imi dau seama...