Linux e un sistem operativ liber,nu trebuie sa platesti licenta (sau sa cauti hack-uri pentru a nu o plati), oricine se pricepe la programare poate aduce contributul sau, nu-ti trebuie antivirus, este folosit foarte mult de hakeri, de asta exista multe versiuni folosite pentru testarea vulnerabilitatii retelelor wi-fi.In schimb, daca vrei sa-ti petreci viata cu jocuri la pc, windows 7 e ideal.
Toate sint stabile. Intrebarea se pune de eficienta si securitate, dar astea sint alte povesti. Windowsul are avantajul suportului din partea producatorilor de hardware si mai ales software, insa deja e Steam pentru Linux, ceva joace pentru platforma...
iar marele avantaj al pinguinului e ca nu trebuie' sa cumperi nici o licenta si e mult mai sigur fata de Windows.
Eu numai atata stiu : când e vorba de jocuri, Linux e praf, da praf nu gluma... parerea mea linux-ul este pentru oameni de afaceri, birouri, chiar si acolo nu se descurca toti cu el. Windows este pentru toti! Iar win 7 este cel mai bun la jocuri! Cei care au incercat win7-8 stiu ca 7 e the best! Bafta!