Eu cred că ambele jocuri sunt excelente, iar diferența majoră e că FH5 e un joc rapid, de moment, în care te bucuri mai degrabă de o chestiune pe care o repeți și la care devii tot mai bun, iar RDR2 e o poveste lungă, profundă, cu care te poți conecta și care îți poate aduce ceva semnificativ în experiența de joc.
Deci alegerea ta e între entuziasm de moment, rutină și perfecționare, sau o experiență dramatică (în sensul liric) care poate chiar îți arată ceva nou despre tine.
In concluzie dupa tine ce mi-ai recomanda dintre cele 2 jocuri bro
Eu n-am cum să știu ce ți-ar plăcea ție că nu te cunosc. Adică întrebarea ta către mine pare să fie despre ce cred eu că ți-ar plăcea ție.
Zi-mi ce îți place în general (ce alte jocuri ai jucat și ți-au plăcut) și pot să-ți zic care din jocurile astea (pe care eu le-am jucat și îmi plac în egală măsură) cred că e mai similar cu ce gen îți place.
Nu înțeleg ce nu înțelegi din ce ți-am zis deja :-)))
Eu iti recomand Forza Horizon 5 pentru ca poti juca mai mult, ofline/online cu jucatori reali si este mai captivant!
RDR2 e o porcarie de joc, nici nu ii inteleg pe cei carora le place acet joc: te plimbi cu orele prin pustiuri pana se intampla ceva, ce **** de joc mai poate fi si asta? Chiar nu-i inteleg pe cei care apreciaza acest joc...
Ai putea sa incerci pc game pass de pe windows store ii 35 lei pe luna si poti juca forza horizon 5 + alte 5 tone de jocuri iar rdr2 il cumperi
AntoniaBlanaru întreabă: