| xSkrillex a întrebat:

Vreau si eu Servere de Metin PVP frumoase

14 răspunsuri:
| FlorinDGF a răspuns:

As putea sa-ti dau 100 de servere dar nu are rost iti dau unul si bun.
Nume: RevoMondial nr1winking
Timp online: 24/24
Rate: 600%
LVL Max: 250
ai iteme de 54+ papuci de 59 scuturi de 61 perle tot ce ai nevoie la npc banii ii faci foart repede de la lvl 70+ la lvl 1 poti face un shop si sa pui numele VA ROG AM NEVOIE DE BANI si pui un item cu 500-600kk si til cumpara in 2 min playerii ca nu ai ce face cu banii... doar e PVP multa baftawinking
Funda?

| OoOAlexandruOoO a răspuns:

Http://4metin.ro/servere-hostate-ip/ Aici gasesti ce fel de servere doresti

| RazerNaga a răspuns:

Http://skynetromt2oficial.weebly.com/index.html Este deschis pe 3 si nu este foarte populat vom popula pe viitor intr-o saptamana sper sa fie super cand intri pe server scripe pe global adica sa vadatoti playerii. Ca te-a adus yume :} bafta :)

| xSkrillex explică:

Florin 132 da-mi site-ul lor oficial

| xSkrillex explică (pentru FlorinDGF):

Da-mi te rog site-ul OFICIAL

| FlorinDGF a răspuns (pentru xSkrillex):

Siteul este in mantenanta de 4 zile nu stiu cat il mai tine inchis dar jocul ruleaza http://revomondial.biz/

| Catalin1607 a răspuns:

Ma cand intru pe revomodial imi spune Nu aveţi permisiuni pentru a accesa \/ pe acest server de ce?(l-ai pus degeaba daca nu explici cum se poate face daca stii da-mi add la ID:katadragutzu si spune-mi si mie...tongue)
te rog

Ma stii cum pot dona cu cartele pe metinul asta a tau ca imi da eroare iti dau funda! Am facut 250!

| FlorinDGF a răspuns (pentru xSkrillex):

Bagami id-ul si lasa-mi mesaj level_its_the_rapper

Intra pe mess

| FlorinDGF a răspuns (pentru RazerNaga):

Care e lvl maxim la asta?

| Canab1s a răspuns:

http://metin2vid.weebly.com/ un metin2 supeer frumos, CooL, fain intrati pe mt va da direct lvl 250 la shopuri gasiti arme cu 1800 atac si armuri noi va asteptam :) ma puteti contacta la id de mess : dinu. iulian98

| cristiz0123 a răspuns:

Iti recomand energymetin2.com are lv max 250 si multe evoluti

| EddyJoacaCsNonStop a răspuns:

Metin2 lighet e cel mai tare lvl max 250 si lvl start 92