| sica2 a întrebat:

Salut tuturor am si eu o intrebare as vrea sa va intreb ce inseamna vsyn si multisampling in assassin creed 2 si ce rol are fiecare optiune de asta adica lamuriti-ma si pe mine e bine sa le tin on sau of si de ce adica cum este bine pentru grafica ca eu vrea sa se vada calumea jocul assasin creed 2 si nu stiu optiunile astea care dintre ele so o pun pe on adica ce rol au, ofer funda celor care ma ajuta si ma lamuresc

4 răspunsuri:
| Andrei_Denis_1999 a răspuns:

Vsync Cred ca vroiai sa mentionezi.Si acestea sunt de a se vedea reflectiile mai bine.Le poti Pune pe off Sa iti creasca FPS(Frames Per Second)foarte important in gaming pentru a merge jocul.Si spune-mi ce configuratie ai PC!

| sica2 explică (pentru Andrei_Denis_1999):

Pai am un procesor Intel pentium dual core e2180 de 2ghz, placa video nVIDIA gforce 7600 gs de 512mn, 2 gb ram ddr2 parca, sistem de operare xp sp3 pe 32 bit

| Andrei_Denis_1999 a răspuns (pentru sica2):

Calculatorul Este Destul De Bun dar eu ti-as recomanda sa le lasi pe off pentru ca nu te prea ajuta memoria ram. Funda? big grin

| Valentin_Vasile_1989 a răspuns (pentru Andrei_Denis_1999):

Andrei daca nu sti mai bine du-te la alta categorie auzi nu te ajuta memoria ram laughing))