| mariusraduica a întrebat:

Va rog frumos sa imi spuneti daca fifa merge pe android 4.1.2 cu cpu de 850mHz, ram 512 mb, 2 gb memorie libera ai ecran de 3" qvga? Adica Samsung galaxy pocket. Orice fifa pentru android.

10 răspunsuri:
| TheTiger a răspuns:

Nu prea stiu cate fifa-uri sunt, însă 2013 si 2012 nu cred ca merg(La performante bune). Procesorul cam micut si ramii putini(512mb dintre care 340 cel mult utilizabili si 300 cel mult liberi). Incearca insa

| bLLinTz a răspuns:

Nu cred adica din ce vad cerintele telefonului sunt mici...
Si exclud faptul ca telefonul nu are placa video.
In orice caz daca vroiai aplicatia cred ca trebuia platita... Incearca altceva... Realfootball. Succes.

| Capicii a răspuns:

Incearca sa iti descarci pes 2012, eu il ma pe s2 si merge ff bine

| gamer1234 a răspuns:

Fifa de abia merge la 1Ghz.
N-ai sanse.
Nici macar Subway surfers nu merge la 850Mhz.

| mariusraduica explică (pentru gamer1234):

Ba merge si pe ala de 600 la un fps bun.

| sltlp a răspuns:

Ai cam multe pretentii de la rableta aia de telefon. Fara suprare, dar asta e adevarul. Galaxy s1 e in jocuri de 2-3 ori peste al tau spre exemplu.

| gamer1234 a răspuns:

Nu exista s1; e doar s.
Dar tot e parfum pe langa telefonul lui.
Si pe 600 Mhz nici nu cred ca merge android (poate prima versiune de android).
Pe 850 Mhz de abia merge fruit ninja.
Fifa cere foarte mult de la telefon.

| Jokyo a răspuns:

1.fifa nu este cine stie ce pe android si nu cred ca o sa iti mearga
2. incearca Realfootbal sigur o sa iti mearga si e super tarehappy

| mariusraduica explică (pentru gamer1234):

Care n-aveti telefon din asta taceti din gura, va rog. In primul rand vine cu android 4.1.2 oficial, nu instalat de mine. Credeti ca aia de la Samsung erau prosti sa puna androidul asta pe el daca telefonul e slab cum ziceti voi. In al doilea rand am pe el nfs shift, of road legends, si toate jocurile din seria angry bitds pe el si nu merge greu.

| gamer1234 a răspuns:

Dar daca vrei neaparat sa vezi ca ai iconita de la fifa pe ecran, sa stii ca ai jocul instalat ia-l de aici:
http://katproxy.com/
Ca sa-l iei ai nevoie de "uto.ent" r*.
Ca sa-l crackuiesti ai nevoue de "Lucky patcher"