| mirela15 a întrebat:

Va rog spuneti-mi cine are CD-ul Noroceii culoarea mov sau roz! Am nevoie de Id-ul aceluia care are CD. Vreau doar sa-mi spuna ce jocuri se afla pe CDul respectiv pentru ca si eu am avut un CD noroceiii roz sau mov, nu imi mai amintesc dar avea un joc care mie imi placea enorm si vreau sa vad daca nu il pot gasi pe net sau cel putin sa stiu cum se numeste. Numele jocului contine cuvantul " School" in el. Multumesc.
P. S.

Răspuns Câştigător
| ramonika53 a răspuns:

Il am eu.e mov..jocul se numeste " School Tycoon" funda?

11 răspunsuri:
| mirela15 explică (pentru ramonika53):

Multumesc mult! acest joc l-am cautat de 3 ani! happy

| Georgiana_Adriana_1999 a răspuns (pentru ramonika53):

Buna nu ai cumva si un cd albastru? ma intereseaza un joc cu o maimuta...il caut de mult timp... daca il ai miai utea spune cum se numeste te rog?
multumesc

| ramonika53 a răspuns (pentru Georgiana_Adriana_1999):

Nu am! Sorry!

| mirela15 explică (pentru Georgiana_Adriana_1999):

Buna. Pai am 2 cd-uri cu Noroceii, albastre dar nu am gasit nici-un joc cu maimuta. happy. Nu imi poti da ceva mai multe detalii despre acest joc? Poate ca imi dau seama daca il am, si nu il recunosc happy

| Georgiana_Adriana_1999 a răspuns (pentru mirela15):

Buna in joc este o maimuta care se plimba de pe o liana pe alta si trebuie sa se fereasca de niste paianjeni...este undeva la un vulcan, si este si unu cu bowling tot la ala cu maimuta, sau mai este un joc pe cd ala albastru cu un om in alb unde la un nivel era o vaca intr-un cub de gheata, miai putea ziece cum se numeste? multumesc big grin

| davidutz789 a răspuns:

Jocul cu maimuta se numeste TROPIX

| Georgiana_Adriana_1999 a răspuns (pentru davidutz789):

Multumesc frumos

| terzeasilviu a răspuns:

Cine imi poate spune si mie caut un joc tot de la norocei era albastrua cd parca si era cu niste furnici va rog mult cine ma poate ajuta

| AliceM a răspuns (pentru terzeasilviu):

Ancient ants adventure?

| Luca_Adelina_1995 a răspuns (pentru Georgiana_Adriana_1999):

Cauta Professor Fizzwizzle

| Cubix181 a răspuns:

Era un joc cu curse cu nave spatiale si cred ca era pe CD-ul asta, mai stie cineva cum se numea?