| suntperfect a întrebat:

Salut,voi ce ziceti, pe sistemul asta care m-am decis sa il cumpar de pe eMAG va merge fifa 13 la setari ultra?
Sistem Desktop Serioux Extreme V9B, cu procesor Intel ® CoreTM i5 3330 3GHz, 8GB, HDD 1TB, ATI Radeon HD 7750 1Gb
Ma gandesc ca la pretul de numai 2. 29999 Lei,este o alegere foarte buna, voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Codblackops a răspuns:

Da iti va merge, dar fifa nu cere asa multe resurse, il poti si pe un sistem mai slab ca ala la ultra.
Salut.

8 răspunsuri:
| XCalinStelistuX a răspuns:

Da

| alex_9886 a răspuns:

Dupa descriere pare bun si banuiesc ca ar merge. dupa parerea mea ar fi ideal sa iti faci un calculator pe bucati si iti pui tu ce sti ca e bun

| ClauCS99 a răspuns:

DA este o aleagere foarte buna sa il stapanesti sanatos.

| Cesafac a răspuns:

Pe ce acest sistem iti merg automat toate jocurile existente la setari ultrawinking

| suntperfect explică (pentru Codblackops):

Dar de betelfild 3 si prototipe 2 ce zici si astea 2 jocuri vor merge tot la ultra?

Ai putea sa imi zici ce jocuri cu cerinte mai mari ca ale fifa 13 vor merge la ultra hig fara lag?

| Codblackops a răspuns:

Far cry 3 ai putea juca la high, Prototype sigur o sa-l poti juca la maxim cu AA pe off, Battlefield nu cred c-o sa-l poti juca la high, dar sunt multe jocuri care o sa-ti mearga.
O sa poti juca si Gta 5 pe sistemu ala la medium-high cred.

Wau gta 5? misto mersi de raspuns