| Adellin a întrebat:

vreau sa imi iau si eu un laptoc bun pentru gaming, ati putea sa imi ziceti daca aceste resurse sunt bune pentru jocuri 2011/12

SONY VAIO VGN- FZ21E.

Display: 15, 4 Full HD

Placa video Nvidia GeFore 8400M GT

Procesor: inter core 2 duo centrino 2Ghz.

HDD: 160GB

Memorie RAM: 2 GB.

wifi, placa retea, modem.

carcasa semi- metalica.

webcam: 2mpx cu face detection.

il iau dupa un site de produse mana a 2 a cum e okazii

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

NU NU NU si NU! Asta nu era bun de gaming nici in 2007 cind era nou, dar acum! Fa-ti un car de bine si ia naibii un sistem desktop facut cu cap, fie el SH, fie nou. A, ai face bine sa zici si care e bugetul...

| Batmanuel a răspuns (pentru KodrutZ):

Esti tampitzel? laptopul ala e foarte bun pentru jocuri nu mai indu oamenii in eroare

| KodrutZ a răspuns (pentru Batmanuel):

Nu, dar tu esti complet retard. Hai sa iti explic de ce...
1. Procesorul e mid-range din 2008.
2. GeForce 8400M GT e o versiune mai lenta a lui 8600M GS si e lansata in 2007!
Concluzia? Cum ziceam, esti complet retard.

| Batmanuel a răspuns (pentru KodrutZ):

Pai alea au fost lansate in 2008 si erau printre cele mai bune, acum sunt la nivel mediu dar tot merg jocurile super bine, ai bube pe fata

| KodrutZ a răspuns (pentru Batmanuel):

Ce inseamna "mid-range" pentru tine? 8600M GS e mai slaba decit 8600GT de pe desktop. Ce jocuri mai joci acum cu 8600GT? I-D-I-O-T.

| Adellin explică:

Deci sa inteleg ca e bun sau nu? nu trebuie sa mg bine, si la minim tot e bine happy

| KodrutZ a răspuns (pentru Adellin):

Nu, amice, nu e bun, la minim mergeau jocurile din 2008. Vezi ce ziceam mai devreme - "Fa-ti un car de bine si ia naibii un sistem desktop facut cu cap, fie el SH, fie nou. A, ai face bine sa zici si care e bugetul..."

| Adellin explică:

Http://m2.tocmai.ro/ad_images/1/2012-09-06/normal/5767777_4.jpg o poza cu el, deja am facut comanda, la rami ii bag 4 gb, si ce e ala sistem de dextop? =]