Pai i primul rand iti trebuie havij si un metin vulnerabil
uitate la asta si vei invata cum sa spargi un server de metin:https://www.youtube.com/watch?v=WE9BZZkLqpw
Acum depinde pe care cumperi, ma astept ca metin2ro sa aiba anti-hack destul de performant...dar celelalte personalizate cu jucatori mai putini, alea cred ca sunt mai slabe...da acuma hai sa fim seriosi, nu cred ca fix pe tine te-a prinde un hacker sau ceva..gandeste-te ca nu esti tu singuru care cumpara, mai sunt si altii.
Sunt dar vreau mai mult sa le arat prietenilor mei( e un server de metin mic). Vreau sa ma amuz pe seama lor
Mai bine nu te complica cu asa ceva. E ilegal si daca ii cunosti pe prieteni in realitate cine stie pe unde te intalnesti cu ei si o sa te bata sau ceva, astea sunt chestii serioase nu te juca mane! Tie ti-ar placea sa platesti pentru ceva si dupa aia un prieten de al tau sa iti fure tot progres-ul? Prietenii adevarati nu se tradeaza uni pe alti. Da acuma tot mai rar intalnim prieteni ''buni''.
Ma da nu vreau sa l-e fur itemele ca asa nu sar mai juca si as ramane singur vreau doar sa le arat pe ce au dat bani o sa le dau itemele inapoi
Deac_Ionut-Narcis_1996 întreabă: