Recent m-am informat și eu, și aparent da.
Am intrat pe grupul Overwatch Romania de pe Facebook, sunt de ceva timp în el și am văzut într-un comentariu un screenshot al cuiva, făcut de cei de la Blizzard. Ziceau că ar vrea să implementeze evenimentele trecute și în anii viitori. Să sperăm că se întâmplă.
Vroiam sa stiu daca poti sa le iei intre evenimente. Am auzit ca poti sa le deblochezi cu 3000 de credite (monede castigate)
Ar fi foarte tare. Dar trebuie sa ne gandim si la aspectul acesta: cel mai probabil o sa revina evenimentele de halloween si craciun. Mai putin probabil nu o sa vedem prea curand summer games fiindca jocurile olimpice sunt din 4 in 4 ani, iar anul cocosului, daca ma iau dupa zodiacul chinezesc, o sa fie cel mai probabil dupa 12 ani, dar o sa urmeze si alti ani chinezesti cum ar fi anul dragonului (o sa fie probabil si ceva pentru Genji si Hanzo atunci). Cat despre Uprising, e fifti fifti. Pe doparte o sa o repete fiindca reprezinta un moment istoric din Overwatch, pe de alta parte poate o sa faca un eveniment de Paste.
Hei sa stii ca mi-am recuperat contul si putem juca. Numele meu este KNIGHT#22523
DavidAndrei33 întreabă: