Pe cutie scrie 0dB silent, Turbo Cache 1Gb Memory. Acum am observat ca pe verso-ul cutiei scrie512 mb memory. Atunci de ce in publicitate zice ca este de 1 gb, pe cutie scrie 1 gb si pe factura de asemenea? Deci in mod cert placa este de 512. Dar m.au mintit. Program, cu cel al placii, caci are cd cu drivere. Se numeste ASUS GPU Tweak.
Daca nu stii ce e ala Turbo Cache, atunci TACI NAIBII!
@adyb0y: De ce nu intrebi inainte sa cumperi un asa rahat de placa video? Placa ta are 512 MB pe ea, si isi mai ia 512 din memoria sistemului ca sa ajunga la 1 GB. Chiar daca ar avea 100 GB, e o nulitate ordinara. Da-o inapoi cit mai poti si ia ceva decent SH in garantie. De 200 RON gasesti placi care fac cit 10 rahaturi de 210 la un loc...
CE AI PRESCURTAT BREH? NU ai habar ce e ala TC si cum functioneaza si te-ai bagat in vorba si tu. Pentru funda, pentru sfintul cirnat, nu ma intereseaza de ce. Ai gresit, asuma-ti eroarea si nu te mai invirti atit in jurul cozii. Il mai si faci pe om sa para imbecil daca se duce cu ea la garantie sa i-o schimbe...
Aha acum inteleg, probabil asta te-a suparat ca nu ai primit tu funda, iti dau tie funda si bag-o in c u r, daca cu asta te simti mai bine, si cine a zis ca nu poate s-o schimbe? ai habar ce vorbesti? Apoi sa zicem ca DA, nu am habar ce e un TC, desi cred ca ma confunzi cu vreun copil de pe aici, apoi cumva te-am intrebat eu pe tine ceva? LAsa com.-ul pentru cine intreaba nu te mai cocosi aici ca nu-ti da nimeni nimic aaa si era sa uit spune-i celui ce a pus intrebarea ca sa-ti de tie funda ca eu o dau inapoi asa sper ca poti dormi mai bine...