| adyb0y a întrebat:

Salutare,am cautat raspunsuri pe site si nu am gasit, drept urmare va voi intreba direct. Am o placa ASUS GT 210 de 1GB 64 bit si mi-o vede doar de 512 Mbde ce? Azi am cumparat-o de la eMAG, este noua. Va rog ajutati.ma. Va multumesc

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Probabil atat ai NU 1gb... Cu ce program sau cum te-ai uitat la ce memorie are?

14 răspunsuri:
| adyb0y explică (pentru lpavel):

Pe cutie scrie 0dB silent, Turbo Cache 1Gb Memory. Acum am observat ca pe verso-ul cutiei scrie512 mb memory. Atunci de ce in publicitate zice ca este de 1 gb, pe cutie scrie 1 gb si pe factura de asemenea? Deci in mod cert placa este de 512. Dar m.au mintit. Program, cu cel al placii, caci are cd cu drivere. Se numeste ASUS GPU Tweak.

| lpavel a răspuns (pentru adyb0y):

Daca pe factura scrie 1 gb, du-l inapoi daca mai ai factura si ti-l schimba! Bafta!

| VladyXR a răspuns (pentru adyb0y):

Asta insemna overclock la 1gb, 512 e stock.

| KodrutZ a răspuns (pentru lpavel):

Daca nu stii ce e ala Turbo Cache, atunci TACI NAIBII!
@adyb0y: De ce nu intrebi inainte sa cumperi un asa rahat de placa video? Placa ta are 512 MB pe ea, si isi mai ia 512 din memoria sistemului ca sa ajunga la 1 GB. Chiar daca ar avea 100 GB, e o nulitate ordinara. Da-o inapoi cit mai poti si ia ceva decent SH in garantie. De 200 RON gasesti placi care fac cit 10 rahaturi de 210 la un loc...

| lpavel a răspuns (pentru KodrutZ):

Nu stiu de ce m-ai trimis NAIBII, dar sa zicem ca ceva nu ai inteles din postarea mea, de aceia trec cu vederea...:/

"Daca pe factura scrie 1 gb, du-l inapoi daca mai ai factura si ti-l schimba! Bafta!" E 1 GB Turbo Cache! Tu nu ai inteles despre ce e vorba si te-ai apucat sa comentezi...

Sau nu am vrut sa-i spun o poveste si am prescurtat... oricum NU te grabi sa injuri, iar daca vrei sa ajuti pune com.-ul celui ce intreaba nu enerva pe altii ca intelegi tu altceva sau cum vrei...

CE AI PRESCURTAT BREH? NU ai habar ce e ala TC si cum functioneaza si te-ai bagat in vorba si tu. Pentru funda, pentru sfintul cirnat, nu ma intereseaza de ce. Ai gresit, asuma-ti eroarea si nu te mai invirti atit in jurul cozii. Il mai si faci pe om sa para imbecil daca se duce cu ea la garantie sa i-o schimbe...

Aha acum inteleg, probabil asta te-a suparat ca nu ai primit tu funda, iti dau tie funda si bag-o in c u r, daca cu asta te simti mai bine, si cine a zis ca nu poate s-o schimbe? ai habar ce vorbesti? Apoi sa zicem ca DA, nu am habar ce e un TC, desi cred ca ma confunzi cu vreun copil de pe aici, apoi cumva te-am intrebat eu pe tine ceva? LAsa com.-ul pentru cine intreaba nu te mai cocosi aici ca nu-ti da nimeni nimic big grin aaa si era sa uit spune-i celui ce a pus intrebarea ca sa-ti de tie funda ca eu o dau inapoi asa sper ca poti dormi mai bine...

De funda e vorba sau de ajutat omul? Mi se rupe de ele funde. Tot nu ai inteles absolut nimic. Du-te si vezi un psiholog sau mergi direct la comisie sa iti scoti certificat de retard, am auzit ca se da ajutor pentru asa ceva. Parca as vorbi cu un perete...

Daca vrei sa ajuti NU te iei de nimeni ci pur si simplu lasi raspunsul cui trebuie, eu asa fac de obicei, deci un prefacut mai mare ca tine mai rar si retard e tatu care te-a facut cu baietelul lui destept...

Daca vrei sa ajuti raspunzi DOAR IN CUNOSTINTA DE CAUZA.

Adica ca i-am zis sa-l duca inapoi nu am facut bine ca poate nu-l ia inapoi? Esti cumva beat sau asa esti tu de fel? laughing))

Ia si mai citeste inca de doua mii de ori toate raspunsurile mele. NU ai inteles ABSOLUT NIMIC.