| DaniAltul1234 a întrebat:

Salutare, am o problema cu pc-ul si chiar nu am nici cea mai mica idee care ar putea fi cauza, deci de cateva zile a inceput sa mearga foarte prost in sensul ca am fps uri ft mici in majoritatea jocurilor care inainte imi mergeau ft smooth, totul a inceput dupa ce am facut un upgrade de la gtx 1070 la 1080. Am inceput sa am fps uri ft mici in jocuri, pc ul a inceput sa se miste incet in general, am zis ca poate e vechi windows ul si pnm, e si am bagat windows ul si e aceeasi problema, tin sa mentionez ca astea sunt detaliile de la pc: i7 7700k, 16 gb ram doar ca sunt verzi adica de aia simpli(am o presupunere ca poate din cauza de la asta), gtx 1080 founders editio.n
A si am incercat sa pun 1070 ul inapoi si e aceeasi chestie, deci daca aveti vreo idee, as fi mai mult decat recunoscator daca m-ati putea ajuta, cheers.

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

In primul rand debifeaza tot de la optiunea Modul de Joc din windows daca nu s-a rezolvat atunci mai sunt o gramada de optiuni pe care le poti face dar eu nu ti le enumar aici, cauta tutoriale pe Youtube dupa acest criteriu: Frame Drops in jocuri si urmareste cateva si fa la fel! Bafta!