| MicutuAndrei a întrebat:

cine stie un server de minecraft romanesc care sa iti dea iteme la inceput si sa aiba comanda jobs join si money happy va rog frumos! Dau funda! Multumesc frumos!

23 răspunsuri:
| KIibrDM a răspuns:

Salut
95.65.24.225
este un server beton desi nu iti da iteme la inceput ai comanda jobs join si money in plus faci foarte usor money daca vinzi aurul sau diamantele la /warp shop in plus daca ai bani poti cumpara diamante, fier, noroi, lemn tot ce ai nevoie pentru constructii ba chiar si mobspawner... numele meu e KlibrDM contacteaza-ma daca ai intrat pe server...

| costache21 a răspuns:

Salut. Serverul meu da iteme de inceput si chiar creative. baga la hamachi RomanianCraft sau RomanianCraft2 sau RomanianCraft3 si parola 123.IP 5.5.242.165

| MicutuAndrei explică (pentru KIibrDM):

Sall wa Pako mersi de server e cam misto da nu am bani sa iau nimic daca ma poti ajtua cu niste lemn pls?sad

| Emylutzhu a răspuns:

Stiu eu un server care aren comanda /back, /jobs si /money da iteme la inceput (de piatra) dupa aceea faci tu si este mall de unde poti lua chesti de inceput primesti 100 money la inceput te ajut si eu sunt Player pe joc, retele hamachi: Mc-element_1 sau Mc-element_2 parola 123 sau 123456 sau 123456789 incearca de la 1 pan la 9! sper ca e de folos!

| MicutuAndrei explică:

Va rog frumos fara hamachi!winking

| KIibrDM a răspuns (pentru MicutuAndrei):

Scz ca iti raspund acum...iti pot da bani...sau fa joburi
ID : gladiator_of_dark_soul

| MinecraftGoRomania a răspuns:

Http://minecraft-ro.forumz.ro/
E foarte tare e cu Hamachi
Reteaua de hamachi este: MinecraftGoRomania
iar ip este 5.126.206.127

| Marius_Madalin_1993 a răspuns:

Mc.arth.ro

| Daravela a răspuns:

Server hamachi survival: Hamachi: alexrosu99; pw: fara parola! Celalt hamachi: Minecraft.5.177.105.50 pw: 123
Ip-ul sv este : 5.177.105.50
INTRATI RPD RPD RPD!
LA INCEPUT PRIMITI ITM DE LA OWNER SAU OPERATOR!

| max079 a răspuns (pentru Daravela):

Server de mc hamachi mc.cm.ro2 mc.cm.ro3 mc.cm.ro4 toate pass 123 ip server 5.231.124.39

| xXxDragonxXx a răspuns:

Salutare am eu un sv 89.47.6.84 se da admin doar daca stii comenzi si mc no hamachi no lag itm de diamant la inceput + un block ca protectie puteti sa va angajati e foarte tare sv

| MaDalLiNa1 a răspuns:

Am eu un sv e incepator caut 3 oameni sa ma ajute la sv 176.223.36.215

| Edyi_Edy_1996 a răspuns:

Ma dar daca scrie Connection timed Out :connection cceeee inseammnaaaa ca la unele servere imi da bad login si la asta Connection timed Out :connection ce trebuie sa fackkkkkk sau dc nu merge ziceti-mi PLASEEEEE nu ma lasati pe uscccaaaatt

| V4lty a răspuns (pentru xXxDragonxXx):

Salut daca vrei te ajut eu cautama la adrs de mess skillboy871winking

| 19666Aurelian19777 a răspuns (pentru Emylutzhu):

Man ai uitat sa dai IP la server plz raspunde

| Jianu_Mircea_1988 a răspuns (pentru costache21):

Care e comanda de creative?

| Jianu_Mircea_1988 a răspuns:

Stie cineva un server creative? pls raspuns

| Bazoi_Andrei_1999 a răspuns (pentru Marius_Madalin_1993):

Si parola

| Cosmin_Trandafir_2000 a răspuns (pentru MaDalLiNa1):

Dac e gata zi-mi si mie parola ca vreau sa intru

| G_Myssaky_1993 a răspuns:

Http://minecraft-mp.com/server-s28646

/fly la cerere, /hat, eventuri zilnice [pvp minigames]

| nebunaticu91 a răspuns:

Mc.infinity.org si nu vei regreta
Ip:91.233.106.236
avem:4 arene de survival games, 3mape de hide and seek,chat multi-color,paintball,pvp,creative,skyblock
si ff multe altele, intra si nu vei regreta, admini prieteneosi, event aproape mereu, funda?

| Alexandru_Marosi_1996 a răspuns:

MagicMc.aternos.me ccel maiii SMECHERRR!

| Fieraru_Ilie_1979 a răspuns:

Mc.ducadu.ro este un sv foarte frumos ai creative roleplay survival etc etc