S-ar putea ca Steamul sa se fi inchis pentru ca aveai foarte multe aplicatii deschise. S-ar putea sa se fi descarcat de mai multe ori, de asta iti aparea gta 4 15 gb.
Minca-te-ar tata ca dashtept mai esti! Te-ai gindit mult pina ai scos duma asta?
@alexterro: Presupun ca aveai spatiu destul pe disc, corect? In cazul asta, e posibil sa fi fost o eroare la Steam, uneori cind e reteaua supraincarcata mai face figuri de-astea. Si eu mi-am luat GTA IV ieri dar o sa il instalez cindva in 2014, intr-o zi cu soare. Iti recomand sa stai cu ochii pe promotii, sa cumperi ce ti se pare interesant, dar sa nu te grabesti cu instalatul acum. Asteapta pina miine-poimiine cind o sa fie gata nebunia cu promotiile de sarbatori.
Nu oricum nu de pe Steam store l-am luat am gasit pe amazon un bundle interesant gta IV plus Max Payne 3 7, 99$ si am zis clar trebuie luat si cum ai spus tu s-ar putea sa fi fost reteaua prea incarcata plus ca ce m-a enervat tare nu este faza ca steam-ul a facut ficuri, faza este alta ca astept mult la download ca viteza e mica si asta m-a enervat cel mai tare. A si da am spatiu destul. Oricum mersi mult de raspuns.