Vrea sa spuna ca Microsoft nu mai ofera suport pentru XP si ca PC-ul tau e vulnerabil la virusi si tot felul de amenintari
O cauza posibila pentru care ti se restarteaza PC-ul este ca se supraincalzeste procesorul fortand placa de baza sa dea restart. Curata-l de praf, schimba pasta termoconductoare de la procesor, asta mai ales daca e un PC vechi. Descarca AIDA si vezi ce temperaturi ai pe placa de baza, procesor, etc ca sa te asiguri ca supraincalzirea e problema
Dar asa la Minecraft 1.7.2 nu se restarteaza la Minecraft 1.7.2 am o alta problema si aseara mi-am formatat calculatorul...
De asemenea, de vreme ce tot mai mulți producători de software și de hardware continuă să își optimizeze produsele pentru cele mai recente versiuni de Windows, vă puteți aștepta ca tot mai multe aplicații și dispozitive să nu funcționeze cu Windows XP.
Mi l-a formatat cumnatul meu cu niste programe foarte bune pentru calculatorul meu si acasa la el l-a formatat...
Si eu am avut xp-ul, si nu-mi mai mergea imprimanta, plus niste programe.am fost nevoit sa bag w7.bafta.
Eu tot Windows XP am avut si imi mergea toate Minecrafturile...
Inteleg,dar w.xp nu se mai update adica nu actualizeaza aplicatiile la ce faci tu pentru ca nu mai are suport. poate la minercraft, au mai pus vreo aplicatie care nu mai este compatibila cu xp-il, mai corect invers, xp-ul cu aplicatia.
Deaconu_Alexandru_1996 întreabă: