Din cate stiu daca alegi o comunitate si dupa aia o schimbi, o sa fi client la care ai fost (de ce ai schimba? pentru ca comunitatea care o alegi poate nu are multi playeri ) si preturile cred ca sunt 50/70 ron pe luna daca nu ma insel.
ai nevoie sa stii sa lucri cu amxx si sma. dar daca ai pe cineva e ok.
de ex sunt owner pe server de 24 playeri si platesc 50 lei pe luna. (sper ca te-am ajutat cat de putin)
Te ajut eu 10 euro sau un cont de steam cu cs go fără alte costuri...serverul va fi gata intr-o ora.
Pai hostul se face pe un site de hosting olandez unde e gratis primele 6 luni și după aia dacă mai vrei sa tii serverul te muti la comunitate da nu am văzut owner să țină server mai mult de câteva luni plus ca îți trebuie o echipă de admini competenta nu cum sunt silverii aia de pe laleagane
Merci de raspuns. Ce host sa optez? krond, zeroping sau tni? si la fel si cu comunitatea, care sa o aleg? multumesc!
Decide intre primele 2 din cate stiu is bunicele ambele.
E mai ieftin cu 20 lei cel de la zeroping, numai ca zero ping e de 500 iar cel de la krond e de 1000, afecteaza mult functionare serverului aceasta diferenta?