| bibi5961 a întrebat:

Salutare TPU, vreau sa deschid un server de cs classic, e primul pe care il deschid. ce trebuie sa fac si cum trebuie sa fac? care sunt pasii? conteaza in ce comunitate ma inscriu? ce allte lucruri trebuie sa stiu inainte de a deschide serverul? ce plati trebuie facute? si cam cat ar fi? de 32 de sloturi va fi serverul. dau funda la raspunsul cu cele mai multe info. multumesc!

Răspuns Câştigător
| Bine_Sunt_1994 a răspuns:

Din cate stiu daca alegi o comunitate si dupa aia o schimbi, o sa fi client la care ai fost (de ce ai schimba? pentru ca comunitatea care o alegi poate nu are multi playeri ) si preturile cred ca sunt 50/70 ron pe luna daca nu ma insel.
ai nevoie sa stii sa lucri cu amxx si sma. dar daca ai pe cineva e ok.
de ex sunt owner pe server de 24 playeri si platesc 50 lei pe luna. (sper ca te-am ajutat cat de putin)

6 răspunsuri:
| Cross13 a răspuns:

Te ajut eu 10 euro sau un cont de steam cu cs go fără alte costuri...serverul va fi gata intr-o ora.

| bibi5961 explică (pentru Cross13):

Mersi de oferta, insa vreau sa fie hostat intr-o comunitate ca nu am cum sa tin un pc non-stop deschis pentru a tine serverul.

| Cross13 a răspuns:

Pai hostul se face pe un site de hosting olandez unde e gratis primele 6 luni și după aia dacă mai vrei sa tii serverul te muti la comunitate da nu am văzut owner să țină server mai mult de câteva luni plus ca îți trebuie o echipă de admini competenta nu cum sunt silverii aia de pe laleagane

| bibi5961 explică (pentru Bine_Sunt_1994):

Merci de raspuns. Ce host sa optez? krond, zeroping sau tni? si la fel si cu comunitatea, care sa o aleg? multumesc!

| Bine_Sunt_1994 a răspuns (pentru bibi5961):

Decide intre primele 2 happy din cate stiu is bunicele ambele.

| bibi5961 explică (pentru Bine_Sunt_1994):

E mai ieftin cu 20 lei cel de la zeroping, numai ca zero ping e de 500 iar cel de la krond e de 1000, afecteaza mult functionare serverului aceasta diferenta?