| sylar2007 a întrebat:

Sims 2 sau Sims 3? si de ce

FundaVOT

Răspuns Câştigător
| ksuper31 a răspuns:

Depinde la ce te referi, All pack's sau doar originalul?! Daca te referi la toate pack-urile, Sims 2 il bate cu mult pe 3. Iar daca este doar originalul, Sims 3 castiga cu mult, deoarece, fiind mai nou, este mai atractiv si are si grafica mai buna(cum poti sa spui ma ca 2 are mai buna grafica ca 3-ul?!). Succes!

4 răspunsuri:
| Amplifier a răspuns:

Sims 2 are o grafica mai bunabig grin si mai usor de folositbig grin

| 保羅 a răspuns:

Sims 3 pentru ca e mai calumea este mai nou asa... joacal pe 3 e mult mai tare decat 2

| PsychoDreams a răspuns:

Sims3 mi se pare mai interesant si mult mai captivant chiar daca grafica e un pic mai proasta.

| sylar2007 explică (pentru 保羅):

Nu tot ce e nou e si bunhappyeu am sims 2 si am jucat si sims 3, vroiam sa vad preferintele voastre.fiecare sims(fie ca e sims 2 fie ca e sims 3)are ceva ce celalalt nu are.sims 3 da are grafica mult mai buna. poti sa iti alegi caracterul personajului, viata vecinilor se dezvolta in timpul dezvoltarii tale iar in curand va aparea si sims 3 seasons(sa nu uitam de caii din sims pets).DAR foarte multi se plang pe net ca sims 3 te face sa te plictisesti mult mai repede de joc fata de sims 2, sa nu uitam cladirile unde vezi ca sims-ul tau intra si nu poti sa vezi ce face.sa nu uitam ca sunt multe locatii unde de abia dai de 3 simsi, iar daca,, judecam''la cum e in momentul asta faptul ca nu are vreme ia din realism(din fericire in curand va aparea seasons), nu are university care iar ia din realism mai ales cand vezi ca brusc sims-ul tau a terminat cu scoala.sims 2 din pacate are si el defecte.defecte ce nu vor mai fi reparate avand in vedere ca e de domeniul trecutului pentru producatori.sims 2 nu te lasa sa vezi cum ajungi de la o destinatie la alta, se incarca destul de greu cand ai toate pachetele, vecinii nu evolueaza in acelasi timp cu tine(doar 4 la alegerea ta)deci in timp ce tu vei fi un mos batran cu barba si chelie vecina de alaturi va fi tot o pustoaica, grafica nu este la fel de buna ca in sims 3, si nu esti lasat sa ii faci caracterul sims-ului tau, mai interesant(cu umor, romantic, atletic etc.)cand joc sims 2 imi e dor de sims 3 si cand joc sims 3 imi e dor de sims 2 deci...cel mai bine e sa jucam pe amandoualaughing