| Hater a întrebat:

Stie cineva daca mai exista vreun server de World of Warcraft pe versiunea 2.4.3 care sa nu fie funserver? Adica sa fie xp rate-u cat mai apropiat de blizz sa aiba peste 100 de playeri si unde sa fie instantele full script si mai ales sa nu fie doar pvp.Nu-mi dati excalibur ca stiu de el. Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| ZethKode a răspuns:

Versiunea pe care vrei tu sa joci e cam veche dar daca vrei iti dau un server romanesc cu mii de playeri online.Serverul se numeste Freakz si ruleaza pe versiunea 4.0.6 care e mai noua si suporta Calaclysm.Eu joc pe el, nu e cu instatnt 80 dar are si un server asa.Iti dau site-ul:
http://wow.freakz.ro/

| Hater explică (pentru ZethKode):

Eu m-am jucat cam 3 ani pe Burning Crusade de la 2.0.0 in sus apoi cand a bagat Wrath of the lich king am jucat putin si nu mi-a placut.am jucat si cataclysm sa vad cum e nu imi place nici ala deloc. Imi placea ala ca existau 6 tieruri si nu aveai 100k HP sau cine stie cat e acum.au schimbat mult si clasele chiar nu mi se mai pare cum era odata.De aia ma interesa un 2.4.3.singurul lucru frumos la cataclysm este ca a bagat hunter la undead.cred ca este cel mai bun la PVP. si gnome proest de asemenea.frumos.mersi oricum.