Pai scrii :/facebook si iti arata ca ai primit 20 de branze si daca dai la feases trebuie sa scrii facebook-ul tau si dupa iti da un cod pe Yahoo.com si dai codu si dai valideaza si castigi 40 de branze si ma e prin sms-uri.
Codurile de branza, sunt ca cele de exemplu #F4336332, asta l-am folosit pentru 235 fraises, Le obtii prin SMS, cumparare tricouri lucruri tfm etc.
Singurile coduri gratis de branza sunt astea : /facebook (20 Branze)
Validezi emailul si schimbi parola (40 Branze si un item de cercel) Sper ca cu acest comment te-am facut inteles.
/facebook=20 de cheese
si daca schimbi parola iti da 40 de cheese si un cercel cheese
/atelier801 = tort pe cap /facebook = 20 branze si iti schimbi parola. Mai era pe /sala 286637050 si astepti o mapa Tigrounette-@1acolo te duci in cel mai inalt loc si iti da 20 capsiuni si un accesoriu. Funda te rog ca alte coduri nu mai stiu!
Bună! Sunt câteva coduri pentru brânză, anume : scrie la chat jos /facebook (și primești 20 de brânze ), schimbă-ți parola ( si primești 40 de brânze + un accesoriu ). Atâtea coduri sunt, altele nu există. Sper că te-am ajutat și succes cu contul! Dacă răspunsul a fost de folos, poți dă îmi dai funda? Mulțumesc!
Frate codurile merg doar odata daca leai folosit cineva nu mai ai ce face cu ele de ex :M3424624F3,M352H23D3u. daca le incerci nu mai merg ca le-am folosit dar da sms ca ai sa primesti sigur? funda ?
andreispeed77 întreabă:
andreispeed77 întreabă:
Rubyrubyy întreabă: