| Gabbi9999999 a întrebat:

Trebuie să primesc un Email important pe o adresă (yahoo messenger) în care nu am mai intrat demult și nu mai știu sigur parola, decât ID, chiar și așa, nici așa nu merge îmi spune că ID e în curs de reciclare. Există vreo metodă în care îmi pot CITI EMAILUL?! DAU FUNDĂ!

5 răspunsuri:
| Gonrax a răspuns:

Dă pe am uitat parola sau numele și vezi tu ce faci.
Dacă nu, spune-i celui ce trimite să-ți trimită pe o nouă adresă.

| Gabbi9999999 explică (pentru Gonrax):

E vorba ca facebook mi-a trimis acel msj important

| Gonrax a răspuns (pentru Gabbi9999999):

Și setezi alt e-mail, e așa greu? Din setări.

| Gabbi9999999 explică (pentru Gonrax):

Cum setez alt email? sunt mai grea de cap, rămân recunoscătoare. happy să se înțeleagă, de exemplu am un email cum ar fi : x_x20@yahoo.com, nu am intrat pe el de 3 ani, și acum când încerc să mă loghez pe email(yahoo) îmi spune :
Your Yahoo account has been de-activated

Your Yahoo account has been inactive for an extended period of time and is being recycled. If you need a new account, please sign up for a new one.
, iar apoi când intru pe facebook îmi apare : Please Change Your Name
It looks like the name on your Facebook account may not be your authentic name. We ask everyone to use the name they go by in real life so friends know who they're connecting with.
What names are allowed on Facebook?
If this is the name you use in your everyday life, we would like to work with you to verify the name that best represents your identity. We accept a number of documents to allow you to verify your everyday name. Mereu, de fiecare dată îmi scrie asta și nu pot să intru pe facebook, iar cei de la facebook îmi vor trimite un Email cu un cod pe adresa care „cică ar fi ștearsă„ rămân recunoscătoare, ajutați mă...

| Gonrax a răspuns (pentru Gabbi9999999):

Oh, cât timp ai contul blocat nu știu cum trebuie sad Nu-ți poți face alt cont de facebook?