| Frank51 a întrebat:

Un Intel Pentium Dual-Core G3220 3.0GHz + GeForce GTX 650 2GB DDR5 128-bit fac o pereche buna sau e bottleneck? ce procesor + placa video pana in 600 lei credeti ca se potrivesc, si nu se trag in jos una pe cealalta?

Răspuns Câştigător
| heldeN a răspuns:

Merge fara probleme dar nu lua gtx 650, ci hd 7770, este mai ieftina si mai performanta cu 20%
http://www.pcgarage.ro/......-bit-hdmi/

7 răspunsuri:
| Mosternagus a răspuns:

Sa stii ca pentium G3220 e mai bun decat un Intel core i3, pare aiurea dar asa este.
Eu zic ca se imperecheaza bine.
Eu am un amd athlon 64x 2 +4400 de 2. 3ghz din 2006 cu o placa video amd hd6570 2GB din 2013, si functioneaza perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosternagus):

Ba nu e. I3-ul are hyper-threading, asta n-are.

| Frank51 explică (pentru anonim_4396):

Diferenta e doar placa video integrata, care e putin mai buna, si poate hyper-threading-ul, deci e ok.

| Frank51 explică (pentru heldeN):

Ok atunci, eu credeam ca HD7770 va fi trasa in jos de procesor, chiar de aceea am pus GTX650, si am pus intrebarea, mersi de raspuns. Deci Intel-urile astea de buget chiar au potential.

| Frank51 explică (pentru Mosternagus):

Diferenta este grafica integrata, care e mai buna, si la unele probabil hyper-threading-ul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Frank51):

Stiu asta. Eu doar l-am corectat pe Mosternagus.

| Mosternagus a răspuns (pentru Frank51):

Bine, cum stiti voi, eu unul cred ca procesoarele AMD sunt mai bune pentru jocuri, iar cele Intel sunt mai bune pentru programe, gen Photoshop, cinema 4D si altele.Iar la placile video as opta mai mult pentru AMD, pentru ca consuma mai putin, sunt putin mai bune, au o viata mai lunga si sunt mai ieftine.
ASA CRED EU.
Sa ma corecteze cine e mai priceput.