Off-topic: Daca vrei un shooter bun ia cs:go On-topic: COD Ghosts pentru multiplayer
Nici unul, AC 4 e plictisitor si Ghosts e o mizerie, plus ca l-am cam terminat. Sau pe-aproape, am impresia ca mi se aplecase de el la un moment dat si m-am uitat pe YT cum se termina.
Cu o placa noua cred ca m-as mai apuca de Fallout 3 cu toate addonurile sau de Bioshock.
Si mie la fel mi se pare, mai bine iei gta 5 din banii de cod Sau na, cs go de care nu te plictisesti prea curand
Te rog frumos. CS GO my ass. Sint zeci de shootere mai de bun simt.
Cs go am, gta 5 l-am trecut cu 30 fps pe o placa gefroce 210 dual core
Am trecut asc 3, se compara cu 4, sau 4 e chiar mai rau? COD advanced warfare e mai bun?
Am trecut battlefield 4 vreo 6 misiuni, nu mi-a placut si l-am sters, COD e mai bun? Am in vedere ghosts si advanced warfare?
AW e mai decent, AC de pe la 2 a devenit al dracului de plictisitor.
Pai ce facem aici, comparam icre negre cu kfc? Wolfenstein e dintr-o cu totul alta liga. Wolfenstein e arta, bf si cod sint rahaturi pentru fraierii care dau banii. Ambele au fost bune cindva... doar ca Wolfenstein iese mult mai rar, dar macar nu isi bat oamenii joc.
Deci wolfenstein the new order e mai bun da? Stii cind eram mai mic imi placeau jocurile de tip cod si btf, dar acum, cind recent mi-am pus btf 4 am zis wtf? Stai si impusti si nu intelegi nimic din misiunile alea.Asc 3 macar mi-a placut ca era istorie, in asc 4 nu stii ce-i?
Istorie, istorie, dar e tras de par de mori AC-ul in ultima vreme. Tot trebuie' sa repeti aceleasi rahaturi mereu, mereu. Wolfenstein a fost mereu un joc care sa te tina prins de la cap la coada.
Inka ceva.Am trecut vreo 2 ani in urma FAR CRY 3, ft bun jocul.
As vrea sa-l pun pe far cry 4, dar problema ca trebu i5.Pe youtube vad multi INSI care joaca far cry 4 cu 22 fps pe dual core si un gt 610, dar folosesc Extreme Injector sau alte programe.Ce anume face aceasta programa, forteaza procesorul la maxim pina face BOOM, sau?
Ete rahat i5. Am jucat cu i3 la 1280X1024 pe high fluent. In full HD merge cu i3-ul, dar trebuie coborite detaliile pe la medium ca se inneaca des. Deh, e totusi un nenorocit de i3 si nici placa video nu e 980 Ti. Nu am folosit nici o mizerie de program, pur si simplu am instalat si a mers. Plictisitor FC3, si mai plictisitor si 4. E frumos asa, in prima ora. Pina incepi sa primesti aceleasi taskuri de la persoane diferite de nspe ori.
Dar cu programa asta nu stii care-i treaba? Un fel sa mearga pe dual core?
I3-ul meu E dual core toata ziua. Daca nu merge pe procesorul tau deloc, ghinion. A cam venit vremea de upgrade. Asa de exemplu dragon age inquisition la mine merge acceptabil, dar pe G3220 cu GT 630 nu il poti juca, chiar daca intra in el.
La mine e e5700 3ghz si geforce 210 asa ca nici nu se compara cu i3 tau.
Il copii si-ti spun.
Eh, 2015 te saluta. Era mistocutz 5700-le... acuma vreo 8 ani cind aparuse.
Men mi-am luat placa second hand gt 520.Joc gta 5 in 720p la mediu settings cu 25 fps, joc multe jocuri ft bune, acus pun far cry 4 sa vad care-i treaba.
EdwardKenway întreabă: