| trutu006 a întrebat:

Va rog! am jocul counter-strike si cand dau sa schimb software mode in OpenGL imi zice ca "The specified video mode is not suported, The game will now run in software mode"! nu stiu ce sa fac, am schimbat cs-urile, am schimbat rezolutia, si nu stiu ce are ca inainte mergea... DAU FUNDAAAAAA

Răspuns Câştigător
| DenisIonut01 a răspuns:

Ok,ma bucur ca ai rezolvat problemawinking.

10 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Incearca asta "for the software mode problem: go to library and now counter-strike right click and properties, and now launch options and copy this two command -gl -32bpp
sorry for my english

if it doesn't work, try looking for opengl32.dll (windows/system32) and copy it to your counter-strike (where hl.exe is, not cstrike) "

| trutu006 explică (pentru DenisIonut01):

Imi poti spune si in romana?

| DenisIonut01 a răspuns (pentru trutu006):

Asa l-am copiat dar, da de ce nu, til pot traduce.

pentru problema ta software mode:te duci in librarie (library) si acum pe jocul care iti face problema click dreapta pe el si dai la proprietati, dupa care o sa ai o fereastra cu 3 tab-uri dai click pe optiuni de pronire (launch options) si copiezi acolo asta -gl -32bpp. Daca nu a functioat incearca sa te uiti dupa opengl32.dll care il gasesti in windows/system32 si copiezi acel fisier " opengl32.dll " in dosarul unde ai jocul instalat.

STII CARE ERA PROBLEMA?, eu imi istalasem windowsul si am uitat sa instalez un driver... happy

Ma stii cumva de ce la un joc imi apare asa: "please ensure Batterfield 2 instal disk is in the drive, select ok and restart the aplplication" plzzzz

Daca nu e joc original iti trebuie sa bagi crack-ul si sa faci o imagine cu daemond tools

Si cum il bag... happy

Pai cum ai instalat jocul?

L-am descarcat si si l-am instalat prin setup

Aa pai nu stiu atunci straight face

Ok,ma bucur ca ai rezolvat problemawinking.