Incearca asta "for the software mode problem: go to library and now counter-strike right click and properties, and now launch options and copy this two command -gl -32bpp
sorry for my english
if it doesn't work, try looking for opengl32.dll (windows/system32) and copy it to your counter-strike (where hl.exe is, not cstrike) "
Asa l-am copiat dar, da de ce nu, til pot traduce.
pentru problema ta software mode:te duci in librarie (library) si acum pe jocul care iti face problema click dreapta pe el si dai la proprietati, dupa care o sa ai o fereastra cu 3 tab-uri dai click pe optiuni de pronire (launch options) si copiezi acolo asta -gl -32bpp. Daca nu a functioat incearca sa te uiti dupa opengl32.dll care il gasesti in windows/system32 si copiezi acel fisier " opengl32.dll " in dosarul unde ai jocul instalat.
STII CARE ERA PROBLEMA?, eu imi istalasem windowsul si am uitat sa instalez un driver...
Ma stii cumva de ce la un joc imi apare asa: "please ensure Batterfield 2 instal disk is in the drive, select ok and restart the aplplication" plzzzz
Daca nu e joc original iti trebuie sa bagi crack-ul si sa faci o imagine cu daemond tools