| TheBestTPU a întrebat:

Va rog frumos sa imi dati niste site-uri cu jocuri online ca WoozWOrld, MonkeyQuest, etc. vreau sa ma distrez. FUNDITZZZA!

Răspuns Câştigător
| BDoruAndrei a răspuns:

Pfffff...astea nu sunt jocuri de distracție.Sunt prostii! Am jucat și eu metin 2... e varză! Poți minți pe cei de 4 ani.Nu pe noi!

6 răspunsuri:
| BDoruAndrei a răspuns:

Swords and Sandals 2. cel mai tare joc de comedie! Funda!

| CristiExpSiPunct a răspuns:

Hei iti zic eu cateva jocuri :X:X:X uite stepHic Vrei distractie? Vrei actiune? Vrei un joc online si nu gasesticrying? Ei bine am dat peste intrebarea ta si ma bucur ca te pot ajuta! Uite aici niste jocuri cu tot ce ai nevoie. Plus ca nu te poti plictisi niciodata Dar ai grija mare cum joci si ce lev faci uite aici Metin2 Server Private ori RO sau 4story EG sau MmoGameRpg daca te distrezi jucandute ma bucur daca nu... ma bucur ca team putut ajuta poate ne intalnim pe mt2 sau 4 story egwinking Spor la distractie si multa joaca. Sa fii cuminte sa nu injuri si level mare iti doresc! Funda?

| CristiExpSiPunct a răspuns:

Baa vorbeste la singular adica pentru tine ai spus ca metin2 e varza si ca sa nu va prostesc pe voi pana la urma n-am raspuns la intrebarea ta si in plus Swords and Sandals e cel mai aiurea,prost,fraier, nemultumitor, plictisitor joc de pe planeta in plus te plicti repede la ei si nu e de comedie ba aiuritule Mediocrule

| TheBestTPU explică (pentru BDoruAndrei):

Corect.is cele mai naspa jocuri astea 8-(

| BDoruAndrei a răspuns (pentru TheBestTPU):

E bine că am găsit si eu pe cineva care urăște metinul...plus că ăsta cu metinul se mai mai comentează și cu replici din robotzii! Salut!

| BDoruAndrei a răspuns (pentru CristiExpSiPunct):

Adică am zis de jocuri nu de tine! Metinul o fi el amuzant dar te plictisești repede de el că nu este un joc cu um gameplay avansat și o acțiune decentă! Vrei ceva de genul metin2? Înceacă Vindictus Europe... ăsta da joc!