| Laurentiuuu a întrebat:

Vand cont Metin2 Fun.
Detalii:
-Leval 92, war corp full P.
-Caracterul este gol, nu s-a donat pe el.
-servar 1.
Astept oferte lasa id-ul de y! m, skype si vorbim.

3 răspunsuri:
| iuliana2002 a răspuns:

Si eu vand cont metinyoneis GM pe 2 cod webkinz deluxe OM GM am toate caracterele sura shamy ninja razboinic mt fun e demodat! am si eu unu dar is toate lvl 100 inclusiv shamy odata am fost dependenta de metin Toate mt meu sunt peste lvl 100 numa ala de ro care am uitat parola de lvl23 dar mt yoneis e cel mai tare ca faci repede lvl siiii am 500carduri de 1kkk si 100 card 500kk si 50 250kk si toate alea de la mt fun aici le iei cu 1 yang nu ma crezi instaleaza si joaca putin si vezi diferenta am fost si eu cu funu si ce trageam a shamy la armura de lvl 80 si la razboinic aia aurie aoleu cand am vazut mt yoneis credeam ca mor ca nu l-am vazut mai devreme si eu l-am descarcat su nu aveam cont si nu puteam sa-mi fac si prieteni veneau pe la mine si spuneau ca las-o balta nu merge nu merge dareu nu m-am dat batuta poate la tine sa intampla la fel si anuntama daca se intampla ca fac eu cont! ok? emailu eu e iuliana_alexandra_pisicuta_2012@yahoo.com funda? nu uita uitate la clip

| AlexandruDenis1999 a răspuns (pentru iuliana2002):

Imi dai mie contul daca nu il mai folosesti la mesaj pe denisalexandru11.
Mersi.

| iuliana2002 a răspuns (pentru AlexandruDenis1999):

Scuze cont gm cine da serios sti macar cat a costata asta da serios stiu ca e scump dar pe toate am dat 250 lei in cont si astea ti se pare cont de dat am pe cont ogramadaaa dar mi-a facut dependenta si m-am lasat sti dc? pentru ca mi la blocat tata eu am windous 7 scuze de scriere si se poate controla daca stii un cod asa mi-a pus o data si parola leptopul meusta in camera mea si na vea cum sa il deschida ca 1 n-am auzit ca asta s-a intamplat noaptea! si 2 pe el era hainele de dimineaza scuze da merg la scoala si totu repede pac pac si hainele imi zboara si nu sti cum imi mie camera numai cand e vacanta de vara e curat bine daca aveti win 7 si parinti la fel feritiva ok ciao pa