| anonimguy3 a întrebat:

Voi ce ati alege: Bioshock Infinite, Metro Last Light sau Dead Space3? Va intreb de curiozitate pentru ca eu le-am terminat pe toate 3 si as vrea sa vad voi ce ati alege. PS: dau funda si vot la astfel de intrebare dar argumentati de ce ati alege acel joc si eu v-as mai da detalii despre ele pentru cunostinta voastra. FundaVOT!

Răspuns Câştigător
| sth3f a răspuns:

1 Metro Last Light - minunat joc. mult mai frumos ca prima parte, poveste superba, un arsenal mai diversificat. Sincer am trait povestea jocului.
2-Dead Space 3 - Un joc destul de bun horror (nu este genul meu preferat) poveste captivanta, gameplay distractiv + co-op.
3 Bioshock Infinite - are poveste buna. mie nu imi place genul asta de joc, mi-a placut ca ai un ajutor pe parcursul jocului (Elizabeth).
De mentionat :toate sunt jocuri cu grafica de nota 10, actori buni, sunet bun.

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Dead Space! - The Best! big grin

| anonimguy3 explică (pentru lpavel):

Argumenteaza.

| anonimguy3 explică (pentru sth3f):

Argumentul la Metro LL mi-a placut, la Dead Space 3 ai dreptate nu e prea horror dar e bun sa te sperie, Bioshock Infinite fara suparare dar e un joc superb degeaba il cataloghezi este superb.
Dupa mine tu ai funda dar mai astept opini, daca nu tu ai funda. happy

| lpavel a răspuns (pentru anonimguy3):

Pai ce sa-ti spun, sti si tu daca l-ai jucat... dar oricum iti spun parerea mea :
- Povestea jocului este extraordinara, grafica iarasi de nota 10 apoi acest joc are putin din toate : arme bune, putin horor, putin shooter si aventura! Eu cred ca este de ajuns sa-i dau cea mai mare nota pentru ca este unul din cele mai bune si reusite jocuri!
Bioshock nici nu se vede pe langa dead space... in fine asta a fost parerea mea si nu cred ca-s singurul care gandeste asa! Bafta!

Eu sunt mare fan al seriei Dead Space dar trebuie si eu sa recunosc ca Bioshock Infinite il face la toate capitolele, dar ai un loc pastrat pentu funda.winking

| lpavel a răspuns (pentru anonimguy3):

Stai linistit nu ti-am raspuns neaparat pentru funda ca am si asa destule... big grin ti-am raspuns ca sa imi spun parerea dar daca crezi tu ca bioshock e mai bun asta e, ce pot spune, gusturile nu se discuta... oricum eu sunt fan dead space! happy

La fel si eu daca as putea as face pe internet o pagina speciala pentru fanii seriei Dead Space (nu pe facebook).