1 Metro Last Light - minunat joc. mult mai frumos ca prima parte, poveste superba, un arsenal mai diversificat. Sincer am trait povestea jocului.
2-Dead Space 3 - Un joc destul de bun horror (nu este genul meu preferat) poveste captivanta, gameplay distractiv + co-op.
3 Bioshock Infinite - are poveste buna. mie nu imi place genul asta de joc, mi-a placut ca ai un ajutor pe parcursul jocului (Elizabeth).
De mentionat :toate sunt jocuri cu grafica de nota 10, actori buni, sunet bun.
Argumentul la Metro LL mi-a placut, la Dead Space 3 ai dreptate nu e prea horror dar e bun sa te sperie, Bioshock Infinite fara suparare dar e un joc superb degeaba il cataloghezi este superb.
Dupa mine tu ai funda dar mai astept opini, daca nu tu ai funda.
Pai ce sa-ti spun, sti si tu daca l-ai jucat... dar oricum iti spun parerea mea :
- Povestea jocului este extraordinara, grafica iarasi de nota 10 apoi acest joc are putin din toate : arme bune, putin horor, putin shooter si aventura! Eu cred ca este de ajuns sa-i dau cea mai mare nota pentru ca este unul din cele mai bune si reusite jocuri!
Bioshock nici nu se vede pe langa dead space... in fine asta a fost parerea mea si nu cred ca-s singurul care gandeste asa! Bafta!
Eu sunt mare fan al seriei Dead Space dar trebuie si eu sa recunosc ca Bioshock Infinite il face la toate capitolele, dar ai un loc pastrat pentu funda.
Stai linistit nu ti-am raspuns neaparat pentru funda ca am si asa destule... ti-am raspuns ca sa imi spun parerea dar daca crezi tu ca bioshock e mai bun asta e, ce pot spune, gusturile nu se discuta... oricum eu sunt fan dead space!
La fel si eu daca as putea as face pe internet o pagina speciala pentru fanii seriei Dead Space (nu pe facebook).
pepkoakrapovik întreabă: