| Marian9Marius a întrebat:

Vreau sa dau un upgrade PC-ului. Am 4gb de ram si mai vreau inca 4.
Vreau o placa video noua, un procesor nou, o placa de baza noua si un ventilator nou, am un buget de 1500 de lei. Mentionez ca am un procesor AMD Athon 2 si o place video GeForce 9500 GT. Vreau sa imi spuneti unele mai bune. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Kreefy a răspuns:

Cauta asa :
- Placa de baza cu socket 1151 - 250lei noua / 150 lei SH
- Procesor Intel i5-6600K 3.5 Ghz -1000lei nou / 600lei SH
- RAM 8gb DDR4 sau DDR5 de 1600Mhz - 150lei noua / 100lei SH
- GTX 750 2GB DDR5 128 bit - 500lei noua / 300 lei SH
sau
- Radeon R7 370 Armor 2X 2GB DDR5 256Bit / Radeon R7 370 Nitro OG 2gb GDDR5 256bit - 650lei noua / 500lei SH.
- Cooler CPU Intel TS15A - 120lei nou / 70 lei SH.
Daca le iei la Second Hand, platesti 1500-1800Lei. Si vei avea un PC foarte bun care iti ruleaza aproape orice joc. Cauti Second Hand cu garantie. Nu cred ca vei avea probleme, si cele noi si cele sh sunt la fel de predispuse defectelor. asa ca. cateodata chiar nu merita sa le cumperi din magazin, platesti de 2-3 ori mai mult pentru aceeasi marfa.

4 răspunsuri:
| CPAElites a răspuns:

Nu ne-ai spus :
- Ce sursa si hard disk ai
- Denumirea completa a procesorului
- Modelul Placii de baza!

| Babacu_Viorel_1962 a răspuns:

Totul depinde de placa de baza, pana nu stim modelul, nu te putem ajuta.Start/in casuta de cautare scrii dxdiag /ok si in fereastra care apare afli modelul placii de baza, dupa ce ne spui modelul te putem ajuta.

| Kreefy a răspuns (pentru CPAElites):

Daca vrea sa le schimbe, ce rost mai are sa stii denumirea procesorului si a placii de baza?
Si hard-disk -ul nu este o asa mare problema, majoritatea sunt compatibile, doar sa fie un ssd de asta nou sau un hard de pe vremea bunicii, alea nu se mai potrivesc..in rest, sunt ok.

| Kreefy a răspuns (pentru Babacu_Viorel_1962):

De ce vrei sa stii modelul placii video daca o schimba? Nu are nici o importanta... O schimba, deci zici alt model compatibil cu procesorul pe care il recomanzi