Pai dac esti fata : MaVrei, SoHot, SexyPisi... sau baiat : Frex, Assasinu, CrazyBoy [funda? :X]
Esti patetic nume tari sunt Kileps; Kilien; MaxyMusS; B0olDuUura; Lalo; Eriko0
DAK*
nu dac ok?
Daca esti fata ce zici de xXSupperGirlXx,CrImInAlIsTa,QueenGirls la sura, la samanca: XSupperBuffX TheBuff, la warr: Razboinica, Ucigatoarea,la Ninja: Asasina,Umbra iar daca esti baiat sura:TheVipera,ManaUcigatoare,in caz de esti saman :TheAngel,BloodyAngels,in caz de warr: lucianoBoss,TheBestWarriar daca esti ninja:UnmbraNoptii,Asasinul, Arcasul, Pumnalistul. Sper ca te-am ajutat imi dai plz fundita
Pentru fete: TayzZz, Mezuzumy,Boisa, TechnoAuras, YncubiSS pentru baietiowers, Bitzu, Rocante, Avolonsper ca ti'am fost de folos
Daca esti fata ar fi ceva XxSoRrYsOrxX daca esti baiat AnoNyM pentru war este xDemonickAx baiat xCraZyWaRx
MDA SI MIE MIA FOST DE AJUTOR NUMELE CrbL2000, 1,2, 3,4, 5, ...
pentru baieti : Sura:BodYxBoy AME
GoLl AmSufletGol Bosul LuMa DjMimir Kakim MooTotol Molotof Fete: SuraBoYGirl MimAs FetitaCuminte sufletMik Puffy Nume By SttEmyx
Uite frate ce a zis astia e de *** uite aici un nume : [VIP]iNnTeRzZiSxKiD
Saman fata:LoVe, Neferra, FataRea.Ninja fata:ZooZoole, AsaSinAta, IaMa.Sura fata:MagiX, Siria, CruellaDeVille.War fataoarEu, Razboinica, Psy.
Saman baiat:Buffer.Sura baiat:MagieNeagra.Ninja baiat:AsasinuNoptii.War baiat:AllTau, QwarrQ
Sper ca te-am ajutat!
Uite frt aici niste nume: Pentru shaman: BeBeZeu Pentru Ninja: xKraddy Pentru War: LordOfDarkness Pentru sura: xCry
Uitele LegendX, KenzooR, CeMa, CoolBoy, si fata SexyBuff, SuraKiller, xXxKillxXx, fundita PRIMESC?
Possible////Mohomby////CenTro////
Bloody///TheAngeL////Spectro////Amanita////Satisfaction////Senzation////Penetrate////DemonikGirL////Position si cam atat sper ca ti'am fost de ajutor [funda?]
Păi, uite aici nume șmechere cât de cât :
1) South
2) Southside
3) Zahhak
4) iPantellas
5) iSeth
6) souL
7) QwerT
8) WeeD
9) Make69
Sper că ți-am fost de folos. funda?
Pentru baiat : GhostWarrior sau WarriorGhost, SniperGhost, lIlPadrino Pentru fata : BuffRo, SexyBuff, 0SeXxY0
Ce Zici De Un Nume De Fata: SuraSorana De War: WarVj De Ninja:FyFy De Shaman Chrom Si Cam Atat
Nume de fete:
xCaTy,CaTalina,CaTa
xMeow,miau, piși, pisicii
xMihaa, Mihaela
qDeea, Denisa, dorina
Nume de băiat:
Capone, Corabia
DeathWar
Gabioane, Gabi
SapatorX,DeMoNxD,IngerDigytal,Refl3x. LordHeLL.BlackShadow.SoSo12.Botyk.[Funda? :X ]
Eu zic ca e un nume furmos. D3t0n4t0r pentru sura..acm pentru war..RumPelik..pt ninja..Al3rT..pt samy..BinDB(astea au fost pentru baieti acum pentru fete:sura..Lor3..ninja..Lov3Sp3eD..war..RenAt4..samy..SanDhyA sper ca ti-am fost de ajutor
OsirisXx(WaRR)
xDoUblEXx(Ninja)
xTeDauPeJos(Sura)
TraZneT(Shamy)
Sper Ca TI-am Fost De Folos!