| 95Cosmin a întrebat:

A sunat cineva la telefonul fix, a zis ca e de la inspectoratul judetean de politie, m-a intrebat de nume, parinti si unde lucreaza, le-am spus pentru ca m-am speriat crezand ca s-a intamplat ceva si dupa a inchis fara sa zica nimic.
Dupa ce am spus numele meu m-a intrebat de parinti, deci cred ca stia cine sunt deja.

Ce pot face? Si ce imi poate face cel care a sunat? Acum incerc sa sun la RDS, poate aflu un numar dar nu raspund astea...

4 răspunsuri:
| Ionutza2012 a răspuns:

Ori voia sa afle informatii personale, si i le-ai oferit pe tava, ori voia sa isi bata joc de tine cineva.

| 95Cosmin explică (pentru Ionutza2012):

Si ce poate face cineva cu acele informatii?

| BogdantheDreamer a răspuns:

Posibil se vor interesa de programul de la servici al parintilor tai si va incerca sa va sparga locuinta.

| StefanAdrian911 a răspuns:

Pai ceea ce spui tu, este un caz de Incalcare a drepturilor Omului.
Adica el, daca se foloseste de informatiile respective, impotriva ta, in orice sens, se poate numii "Torturare Psihica" lucru pedepsit legal.
Alta-data, intreaba-l si numarul de insigna, si incearca sa suni imediat la 112, si sa ii intrebi de numele si gradul specificat la telefon.
Daca nu este specificat, este naspa.
Nu mai raspunde la asemenea apeluri, si inchide rapid si suna la 112 sa localizeze apelul.