| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Acum ca i s-a interzis candidatura acestui Călin Georgescu asa cum ar fi trebuit de mult, credeți ca urmează Simion sau altcineva la rand? Adică din punctul meu de vedere nu s-a întâmplat mai nimic cu aceasta respingere a candidaturii a unui om care susține pe fața Rusia și pe Putin dacă îi va lăsa in continuare pe Simion sau pe Anamaria Gavrila sa candideze! Eu repet, intr-o țară civilizata din Occident, aceste persoane care tot instiga la ura, haos și ieșiri in strada ar trebui încadrați la fapte penale și arestați, nu lăsați in libertate sa își facă in continuare jocul și sa își bata joc de oameni punandu-i sa iasă in strada și facă haos intr-o țară europeana și civilizata! Eu sunt foarte îngrijorat ca vom ajunge ca Venezuela, Peru, Argentina, Chile, Paraguay, Bolivia sau țări din Africa unde au loc lovituri de stat și se instalează cine vor ei iar acești oameni pe nume Georgescu, Sosoaca, Gavrila și Simion tocmai asta fac, instiga la ura și la haos! Deci întrebarea mea este : Credeți că li se va respinge candidatura și lui Simion dacă va candida sau Gavrila? După mine asta ar fi cel mai corect lucru de făcut deoarece chiar au întrecut măsura cu protestele violente și haosul pe care ei îl tot încurajează! Sper doar sa nu ajungem ca in Peru sau Venezuela ori ca țări din Africa unde au loc lovituri de stat și unde se instalează unii cum vor ei, pentru ca văzând ce este aici, din cauza acestor imbecili am putea sa ne așteptăm la asta! Voi ce părere aveți?

16 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Urmează să-ți interzică ție să mai postezi pe TPU.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Nu imi spune mie ca si ție iti pare rău de Georgescu? De ce ești asa sigur?

Hai vorbeste sa te aud! Dar tu care dai numai răspunsuri nefolositoare și habr nu ai sa răspunzi?

| MihaitzaItza a răspuns:

Ai răbdare. Mai e o săptămână. Mai poate depune dosarul de 3 ori pana atunci

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):

Sa nu mai cobim și sa gândim pozitiv! Nu îl vor mai lasa sa candideze

Mi se pare ca tu nu ești serios! Ti-am zis, vreau sa te aud! Ce ți se pare ma ție trolling?

| Frank51 a răspuns:

Nu i s-a interzis candidatura, ci i-a fost respinsă. Omul a depus un dosar incomplet dinadins ca să acapareze și mai mulți analfabeți, nu e prost deloc.

Dacă va depune un dosar complet, și va fi aprobată candidatura, CCR va respinge candidatura pe baza sutelor de contestații.

| RĂDUCU6969 a răspuns:

Călin Georgescu președinte!

Bula
| Bula a răspuns:

TPU nu este forum politic!
Cauta-ti o carciuma unde sa discuti politica!

| BitchInRedDress a răspuns (pentru Bula):

Pai si atunci de ce exista categoria politica? Vezi ca esti cam pe langa subiect... votant pro ros

| BitchInRedDress a răspuns (pentru gabicoo):

Buna rau asta laughing

Bula
| Bula a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Capitolul poitic nu este pentru publicitate electorala!

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă autoritățile și-ar face treaba cum trebuie, ar trebui să îi interzică pe toți pro-rușii ca Simion, Ponta, Șoșoacă, Gavrilă etc.L-au susținut pe acest legionar pro-rus și au legături cu mulți ruși, vizibile și din fotografiile publice cu ei.Serviciile sigur ar trebui să aibă multe dovezi incriminatorii și pentru ei.
În orice caz, statul trebuie să adopte legi mult mai drastice împotriva partidelor și persoanelor care susțin rușii, fasciștii, comuniștii.Numai așa scăpăm de toată otrava asta.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru Bula):

Nu a facut nimeni publicitate capsomane! Eu înțeleg ca esti suparat ca asa zisul "mesia" nu a iesit, dar aia e. Marș in Rusia.

| Ionut2025Tz a răspuns:

1. Nu simion spera sa canalizeze tot electoratul nemultumit in jurul lui de aceea il "sustine" pe CG
2. Cu greu sa se intampla asta dar nu e nimic imposibil.

| LisaJulie a răspuns:

Corect ar fi ca macar sa li se stearga conturile social media, ei au un avantaj incorect pe acele conturi si de pe acele conturi prostesc oamenii