Nu imi spune mie ca si ție iti pare rău de Georgescu? De ce ești asa sigur?
Hai vorbeste sa te aud! Dar tu care dai numai răspunsuri nefolositoare și habr nu ai sa răspunzi?
Ai răbdare. Mai e o săptămână. Mai poate depune dosarul de 3 ori pana atunci
Sa nu mai cobim și sa gândim pozitiv! Nu îl vor mai lasa sa candideze
Mi se pare ca tu nu ești serios! Ti-am zis, vreau sa te aud! Ce ți se pare ma ție trolling?
Nu i s-a interzis candidatura, ci i-a fost respinsă. Omul a depus un dosar incomplet dinadins ca să acapareze și mai mulți analfabeți, nu e prost deloc.
Dacă va depune un dosar complet, și va fi aprobată candidatura, CCR va respinge candidatura pe baza sutelor de contestații.
Pai si atunci de ce exista categoria politica? Vezi ca esti cam pe langa subiect... votant pro ros
Dacă autoritățile și-ar face treaba cum trebuie, ar trebui să îi interzică pe toți pro-rușii ca Simion, Ponta, Șoșoacă, Gavrilă etc.L-au susținut pe acest legionar pro-rus și au legături cu mulți ruși, vizibile și din fotografiile publice cu ei.Serviciile sigur ar trebui să aibă multe dovezi incriminatorii și pentru ei.
În orice caz, statul trebuie să adopte legi mult mai drastice împotriva partidelor și persoanelor care susțin rușii, fasciștii, comuniștii.Numai așa scăpăm de toată otrava asta.
Nu a facut nimeni publicitate capsomane! Eu înțeleg ca esti suparat ca asa zisul "mesia" nu a iesit, dar aia e. Marș in Rusia.
1. Nu simion spera sa canalizeze tot electoratul nemultumit in jurul lui de aceea il "sustine" pe CG
2. Cu greu sa se intampla asta dar nu e nimic imposibil.
Corect ar fi ca macar sa li se stearga conturile social media, ei au un avantaj incorect pe acele conturi si de pe acele conturi prostesc oamenii