| SaveTheNature a întrebat:

Acum ca USL -ul a castigat alegerile locale( consiliile judetene,consiile locale, si primari).
Credeti ca Romania va incepe sa "prospere"?

7 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns:

Cit de mult ii mai trebuie omului sa invete!

| SaveTheNature explică (pentru WhatheWow):

Pai din cate imi aduc aminte toata lumea a votat PDL prin 2004 ca sa scape de PSD de mafia PSD. Si acum toata lumea, ca sa scape de mafia PDL au votat mafia USL(fosta mafie PSD), EXCRECABIL

| thealchemist a răspuns:

Nu cred ca exista in Romania partide politice. ei se numesc liberali, social-democrati si asa mai departe, dar de fapt fac parte din aceeasi mafie.

| WhatheWow a răspuns (pentru thealchemist):

Filosofia omului de rind e urmatoarea : pe cine sa alegem ca toti care vor veni vor fura, insa o vor face mai mult decit cei care au furat si pina acum; pentru ca s-au cam umplut! Eu insa cred ca e mai bine sa nu mai alegi tot pe aceeasi pedepsindu-i in felul acesta pentru ca nu si-au tinut promisiunile, ca oricit de plini ar fi nu se vor opri din furat niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vom trai si vom vedea straight face. Nu vreau sa fiu pesimista, da poate dam din rau in mai rau. Ok...nu cred ca se poate mai rau (doar daca ne vor taia toate alea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca s-au terminat securistii, fii, nepotii si stranepotii de securisti? Tulai Doamne, mai pune asta intrebare peste 30 de ani.

| WhatheWow a răspuns (pentru anonim_4396):

Spune mai bine NESIMTITIIII!