Deci nu exista asa ceva! este teapa si au fost facute si o gramada de reportaje despre asa ceva! foarte multe tepe s-au dat asa! ideea este urmatoare: o agentie de orice fel nu iti cere bani in avans, toti iti cer comision in momentul in care o sa apari pe undeva... asa ca ca este teapa!
I s-a intamplat si lu sora mea si a platit si nu s-a intamplat nimic. sunt vrajeli ca sa le dai bani la hoti stai linistit
Eu zic sa iti vezi de treaba ta. asa mergeti spre "JAPONIA" si ajungeti unde nu trebuie.
1. Nu o sa realizezi nimic in viata cu 45 de lei, din start e vrajeala.
2. Era in interesul lor ( cred ) sa-ti faca poze, deci nu ti-ar fi cerut bani.
Normal, vedeai ca nu e in regula si veneai cu politia pe capul lor... Cred ca persoanele de genul nu-si petrec mai mult de 1 saptamana, poate 2 in locul acela. De obicei isi schimba locul pentru ca cei care au platit sa nu-i mai gaseasca pentru explicatii... sau eu stiu, sa nu se trezeasca cu politia la usa.
Draga mea, mirajul succesului peste noapte atrage pe multi naivi, nu cred ca este necesar sa ingrosi si tu randurile lor, caci sunt multi care profita de pe urma iluziilor noastre desarte. Fii fata desteapta, si nu ceda unei astfel de propuneri, care mai tarziu iti poate afecta viata in mod dramatic.
Daca ai facut poze, chiar daca nu ai semnat nimic le vom vedea pe net.Chiar asa de naiva ai fost sa intri in acea incapere? Daca te viola?
Parerea mea e sa nu crezi in asa ceva si bine ai facut ca nu ai semnat.