Poti sa conduci, dar de a doua zi. In baza de date a politiei vei aparea cu permis valabil cand agentul va cere situatia, daca esti oprita in trafic. Daca nu ai dovada, vei lua amenda contraventionala pentru lipsa actelor, dar nu se pune problema de inceperea urmaririi penale; In general e bine sa treaca cel putin 24 de ore ca sa fii sigura ca esti inregistrata in baza de date a politiei ca avand permis. Chiar daca nu esti, printr o minune, nu se incepe urmarirea penala pentru ca, legal, ai obtinut dreptul de circulatie din momentul in care examinatorul a declarat dosarul admis. Succes si grija mare!
Nu, pana nu ai permisul in mana nu poti conduce. Dar totusi ai putea conduce dar nu trebuie sa te complici. Dupa ce ai terecut testele poti sa te duci si sa ceri o hartie pentru ca tu esti in baza lor de date.
Ai voie dar iti trebuie dovada. Trebuia sa i-o ceri politistului cu care ai dat examenul. Acum nu stiu daca mai poti face rost de ea, dar fara aceasta nu ai voie sa conduci.
Nu, bineinteles ca nu ai voie. Daca te opreste politia si iti cere permisul ce le spui? Gandeste si tu putin ca nai sa spui politistilor ca o sa il iei peste cateva zile, nici nu-i intereseaaza. Stiam ca se poate daca zici ca peste cateva zile il iei dar iti trebuie nu stiu ce dovada scrisa. Dar oricum daca nu esti posesor de permis inca iti recomand sa nu te urci la volan.
Poti sa conduci... numai ca trebuie sa mergi la politie sa iti elibereze o dovada cum ca ai luat deja examenul. Fara dovada nu poti conduce deoarece aia e in locul permisului pana iti este inmanat.
O zi buna!
Aoloeu cum naiba ai luat permisul cand tu nu sti legislatia? inca un exemplu al tari noastre, ca sa poti sa conduci poti sa te duci sa ceri o dovada de la politie in care mentioneaza ca ai trecut testele cu toate ca ma mir cum ai trecut daca nu sti asta, eu te sfatuiesc sa astepti pana vei primi permisul si poate mai inveti ceva pana atunci.
Da,ai voie sa conduci pentru. ca atunci cand ai trecut proba practica si sala, primesti o dovada (o hartie) care dovedeste ca ai voie sa conduci pana iti vine carnetul.
Of ce prosti sunt unii.frate daca nu stii nu mai scrie raspunsuri aiurite) ai luat sala si orasul.astepti sa ti-l trimita(permisul) sau te duci si iti da o dovada ca ai trecut examenele cat. B(presupun)
Uite cum te bagi ca prostu, scuza-ma.Eu dadeam doar un exemplu, adica ma dadaeam pe mine exemplu, ca n-am decat 14 ani.Ia lasa tu filozofiile tale despre cine strica Romania, si vezi-ti de borsu tau!
Se vede ca nu ai cei 7 ani, acum ce faci te visezi ca ai 18 ani, doamne ce oameni, mai bine stai in banca ta si nu vor fi probleme!
Probleme? Ce o sa faci? O sa ma reportezi? O sa-ti irosesti minute din viata ta sa-mi dai stupid si nefolositor la raspunsuri? Lasa amenintarile pentru prostii carora le e frica de ele! Si cei 7 ani de acasa ii am pentru cine merita, nu pentru alte 'specimene'.
Fratilor...din toti... unul singur stie ce vorbeste.acuma am dat traseul. zumzum stie doar care e treaba.restu sunt de astea care viseaa permis.dar habar nau.din momentul in care ai fost declarat admis! nu poti conduce.doar pana cand politaiul cu care dai permisul nu isi incheie programul cu traseul.deci.in ziua aia nu ai voie. apoi politaiul este obligat ca la sfarsitul zilei sa bage in baza de date pe cei admisi. daca vrei sa nu iei amenda.mergi la mall.sau unde au ei sediul central pentru ca sa iti dea dovada.in nici un caz nu iti da politaiul dovada pe loc.iar daca vrei sa risti o amenda. poti circula si asa.pentru ca tu zici ca nu ai actele la tine.te cauta in baza de date. apari ca ai permis fara probleme.iti da o amenda.sincer nu stiu cat e.in jur de 70 lei .cred.asta nu stiu sigur.si credeti-ma.acum am dat.stiu care e treaba.nu vorbesc prostii.cine vrea sa creada bine cine nu asta e
Ieri am trecut cu brio si de proba practica. De condus, o pot face de azi. Ieri, politistul care m-a examinat m-a trecut in baza de date ca posesor de permis. Deci poti conduce abia din seara respectiva, mai sigur de a doua zi. Dovada este eliberata automat de ei in momentul in care esti introdus in baza de date. O au pregatita, doar sa te duci sa o iei.
Chiar daca a doua zi e sambata? gen am dat traseu vineri si am luat.stiam ca vinerea au program scurt, poate ma baga in baza de date luni...