Cred ca ajutorul ti-l pot oferii singur, fiind rabdator, fiindca aici nu exista persoana sa te poata ajuta!
Politia iti va comunica rezultatele DUPA analizarea cazului si al analizelor si numai dupa aceea ti se va inapoia permisul, daca ei considera ca totul a fost in regula si nu ai incalcat si alte legi ori reguli rutiere.
Poti sa te gandesti la un adio de la permisul de conducere.
I-l primesti inapoi atunci cand nu mai ai substanțe interzise in sange si nu ai mai recidivat.
Adica teste de sange, teste peste teste.
Sincera sa fiu cred ca tu nu ai inteles ce ti-a zis politistul, fiindca odata ce fumasesi canabis ( si tu stii cine ca DA, fumasesi), este imposibil ca analizele sa iasa negative.
Canabisul rezista si este detectabil in corpul omului intre 13 zile (pentru fumatorii ocazionali) si peste 90 de zile, pentru cei care o fumeaza zilnic.
Uite aici:
https://www.verywellmind.com/......stem-67791
Uite si aici, in romaneste:
https://www.facebook.com/legalizam.ro/posts/222592252812805/
Ce înseamnă să citești și să nu înțelegi nimic din ce ai citit... Hahaha
Solicita politiei rutiere o copie de pe actul de analiza si restituirea permisului de conducere, aceasta daca nu ai savarsit si vreo contraventie la care sa se prevada suspendarea dreptului de a conduce.
Este o diferența între a avea substanța in corp, și a avea substanța ACTIVA in corp. Pe polițiști ii interesează dacă aveam substanțe ACTIVA (adică mai pe românește dacă eram drogat când am fost oprit )
Am plătit pentru ca la noi aici in România e ca la nimeni. Analizele alea normal trebuie sa le plătească poliția, dar cum ei nu au bani poți sa aștepți chiar și un an pana îți vin analizele. Plus de asta fiind niște bădărăni nu le plătesc pe motivul ca nu au bani doar ca sa lungească treaba ca sa stai mai mult pe dreapta. Adică imaginează ți ca am fost de am vorbit cu 4 polițiști despre cazul meu și ce crezi? Fiecare polițist spunea ca dosarul meu e la unul dintre ei, adică toți polițiștii aruncau cu dosarul meu in stânga și in dreapta