| LarisaChe07 a întrebat:

Am aruncat cu un ou intr-un om de pe o cladire, l-am nimerit pe picior si a venit la mine. Mi-a dat o palma pe ureche si l-am batut, practicand Taekwondo de 3 ani, poate suna la politie sa zica ca am dat cu un ou in el si ca l-am batut?

Se considera autoaparare?
Sau i-o fi rusine sa zica ca l-a batut o fata de 17 ani?

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da i din hainele alea de 27000 euro pe care le vindeai acu cateva luni si tace

| gabicoo a răspuns:

Fugi și te ascunde prin catacombele de la Jilava.

| johnnny123 a răspuns:

Ba nu mai ai ce face cu haine de 27.000 de euro, ba părinții tăi sunt milionari care dezvoltă complexuri rezidențiale, ba furi snickers din magazin, ba ai o mahmureală care ține cinci zile, ba cauți tuneluri secrete pe sub București, ba bați oameni în toată firea pentru că "practici Taekwondo".

Tu cam duci lipsă de atenție și îți cam place să aberezi pe situl ăsta, nu?

| Simpatic a răspuns:

Sa inteleg ca mai avem inca o luptatoare amazoana aici, credeam ca singura este ilovedinero batausa de ferentari care se lauda ca da bine cu pumnul, angajata la tasu la firma happy
mai fetelor mi se pare dubiosa exprimarea voastra si mai ales daca voi sunteti sportivi adevarati dar in fine
practicantii de arte martiale sunt oameni cu cap, nu zic ca sunt filosofi cu totii, dar sunt oameni care se abtin de la se bate cu lumea pe strada, prin sportul pe care l-am facut ani de zile se face ca am cunoscut si smardoi de astia de 2 lei, dar si luptatori cu centuri negre campioni nationali si internationali, in diferite sporturi de contact - PE UNUL DINTRE SPORTIVII ADEVARATI NU L-AM AUZIT SPUNAND CA S-A BATUT CU CINEVA IN AFARA COMPETITIILOR, de aceea zic ca voi cei care la 17 ani si fete va bateti cu barbati sunteti ori useri dubiosi ori nu sunteti ceea ce ziceti ca sunteti...adica aberati si inventati lucruri
adica ori sunteti trolli ori nu suntetiwinking

nu am auzit de nicio "luptatoare" de pe TPU sa castige un concurs in artele martiale,box, kickbox etc orice stil ar practica, asta spune multe despre nivelul vostru de pragatirewinking

cei care fac sport de contact, arte martiale s-a.m.d, ca sa se bata cu lumea sunt precum toti rahatii denumiti "interlopi" care fac sala cu injectii in fund (steorizi) sau box ca sa se umfle la lume pe strada, si aia isi zic tot sportivi

in rest numai comentez pe acest subiect

Daca este cum zici (desi eu sunt reticent) atunci nu se va duce nimeni la politie, pentru ca el a inceput disputa!

toate cele bune

| ReddY25 a răspuns (pentru gabicoo):

Cripte

| andrey69 a răspuns:

Tu erai pe cladire si el a venit la tine?laughing)
Parca il si vad sa cauta prin toate scarile iesirea pe acea cladire si isi punea mintea la capul ala sec pe care il ai degeaba? Sa nu mai zic ca l ai si batut...l ai batut mar, nu?

| LarisaChe07 explică (pentru johnnny123):

Pai ce voiai sa fac? Sa il las sa ma bata?

| LarisaChe07 explică (pentru Simpatic):

Daca-mi da o palma prin surprindere si a vrut sa o dea si pe a doua ce trebuia sa fac? Sa il las mai dea? In 30 de secunde era pe jos cu mainile la spate. Avea 1.60 si 50 de kg si venea cu palma si injuraturi la mine.

| LarisaChe07 explică (pentru andrey69):

Nu e greu sa vii acolo. E doar o intrare. Sus acolo e o parcare si poti intra pe jos pe la masini.

| MrAM a răspuns:

Pentru persoane ca tine s-a deschis Obreja.

| ALM2000RO a răspuns:

Păi de ce ai aruncat cu oul în el? Nu cred că se consideră autoapărare din moment ce tu l-ai provocat prima.
N-ar avea de ce să-i fie rușine, până la urmă dacă practici Taekwondo e normal să poți să-l bați ușor, însă ceea ce ai făcut nu-i deloc bine. Nu înțeleg ce distracție e asta...să arunci în oameni cu ouă de pe clădiri...

| Catennacio87 a răspuns (pentru Simpatic):

Si eu care credeam ca sunt multi bombardieri pe aici dar aparent incep sa le ia locul "bombardierele" laughing e amuzant oricum ce spun ei. O bataie de strada e grea si ma indoiesc ca o fetita de 17 ani poate sa bata un om in toata firea chiar si practicand un sport de contact de putin timp big grin. Un sportiv de lupte ar trebui sa puna ratiunea inaintea atacului pentru ca sportul te disciplineaza.

| Catennacio87 a răspuns:

Ala era Batman de a urcat dupa tine iar tu Superman ca l-ai lovit si a picat? A avut noroc ca nu l-ai lovit cat timp era pe marginea cladirii ca putea saracul sa cada de la inaltime dupa ce ii luai maul laughing). Ma copii, invatati carte si lasati prostiile astea ca v-ati tampit.

| Johny12498 a răspuns:

Daca mi dai o poza cu tine, te ajut eu cu partea legislativa… chiar as fi curios sa vad o sportiva pro la 17 ani cum arata…