anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o relatie urata cu un nebun care ma spioneaza. Tac-su are prieten pe Facebook pe unu care a fost sef de birou la informatii clasificate in ministerul justitiei. Faza e ca el a facut plangere la politie, eu nu, desi si el mi-a facut destule. La ce sa ma astept?

Răspuns Câştigător
| RobertMoon a răspuns:

De unde sa stim la ce sa te astepti daca nici macar nu ai mentionat pentru ce ti-a facut plangere la politie. Eu zic sa stai calma si sa-ti vezi de treaba pentru ca nu are rost sa iti faci diferite ganduri pentru un nebun. Eventual tu poti face plangere pentru ca te spioneaza.

11 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Noi de unde vrei sa stim la ce sa te astepti daca nu stim absolut nimic despre ce s-a intamplat?

Din cum ai formulat, ("desi si el mi-a facut destule") inteleg ca nici tu nu ai fost chiar usa de biserica. Amandoi ati facut lucruri grave celuilalt.

Tu stii mai bine si ce ai facut tu, si ce a facut el. Cauta-ti un avocat si explica-i situatia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Nu vreau sa caut avocat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va mai exista sex spontan.

| SociopatuI a răspuns (pentru anonim_4396):

Si nu-ti va fi dor de asta? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SociopatuI):

Sex pot face cu cineva care ma iubeste, nu cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici bun la pat nu era.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se straduia, dar degeaba. Ce sa fac cu o jigodie care nici buna la pat nu e nici nu ma iubeste? si care se crede buricu pamantului desi e doar un bou.
De unde dor daca el nu era capabil in pat?

| Violleta2022 a răspuns:

Blocheaza-le conturile atat aluia nebun cat si lui taica-su si nu te mai spioneaza nimeni, nici macar ala de la informatii, care nu lucreaza la FB si nu are cum sa vada ceva din FB, ca-i companie americana, nu romaneasca.
La o adica poti sa-l blochezi si pe cel de la "informatii, ca oricum nu conteaza pe un site de socilizarea pe cine blochezi si cu cine te imprietenesti.
Ideea este ca ei nu te vor putea vedea, deloc si tu poti scrie in voie ce ai chef.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RobertMoon):

Nu pot spune pentru ce m-a reclamat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Da,cum sa nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un jegos care umbla cu unghiile murdare.