anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Am batut pe cineva la scoala si i-am rupt maxilaru, politia l-a gasit vinovat pe celalalt 30% pentru provocare, iar pe mine 70% pentru participare. Parintii lui au facut plangere, iar acum politia analizeaza cazul, toata bataia a fost filmata de catre camerele scolii, pana acum am fost pedepsit la scoala cu 4 la purtare si munca in folosul scolii. Acum ce risc sa primesc de la politie? Daca imi va face cazier am inteles ca ma limiteaza sa dau scoala de soferi dar nu stiu pentru cati ani. Daca e sa iau amenda, nu stiu ce fel, daca o sa ma inchida? sunt in clasa 11a si fac 18 ani in 2 saptamani. Astept raspunsuri de la cunoscatori! multumesc.

65 răspunsuri:
| Raul1q1 a răspuns (pentru FaraZahar18):

Spui ca altii se distreaza la varsta ta (probabil 14-16 ani) dar si tu te-ai putea distra daca nu ti-ai mai bate capul atat cu politia

| Raul1q1 a răspuns (pentru FaraZahar18):

Nu trebuie sa regreti. Ce-i cu prostia asta. Daca te-a enervat la maxim nu te poti abtine, pur si simplu

| Raul1q1 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Ori ii dai un raspuns concret ori nu scrii. Nu avem nevoie de sfaturi de parinti

| Raul1q1 a răspuns (pentru ihacoswhy):

Alt prost. Baiatul a facut ce a simtit si mi se pare perfect normal sa il iei pe cineva la bataie daca el a dat primul si/sau te-a injurat de toti sfintii

| ChiftelutaCrocanta2 a răspuns:

Cineva în 2020?