anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dat cu spatele si am lovit usor/ zgariat o marmura, mai e nevoie sa ma duc sa il declar la politie? İ-am zis cuiva de acolo sa vb cu administratorul sa se uite si sa ii platesc, dar m-au speriat oamenii astia de pe forum ca trebuie si la poliie

6 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Stai pe pace. Nu ai nici o problema.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Depinde ce marmura ai zgîriat era al unei institutii sau asa pe strada ca de obicei pe strada gasesti gropi, ori au inceput ăstia asfaltarea cu marmură? laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Daca marmura aia s-a zgariat sau crapat, este clar ca nu-i o lovitura usoara, fiindca-i ditamai piatra care nu se zgarie usor de la o tabla.
Eu spuns a mergi la adiministratorul caldirii, si sa spui ce ai facut, ca nu cumva sa fie camera de luat vederi pe undeva si sa te trezesti cu Politia la usa, ca ai facut stricaciuni private si ai fugit de la locul faptei.

Inteleg ca esti incepator in ale soferiei, asa ca, ia aminte cand faci manevre de dat cu spatele sau plecat de pe loc, sa le faci extrem de incet si sa te asiguri in toate oglinzile, ca nu lovesti pe nimeni si nu strici nimic.
Nu-i rusine sa cobori din masina si sa verifici daca nu esti sigur sau nu vezi bine din masina, dar evita sa mai faci ce ai facuta zi, ca platesti.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu pentru marmura trebuie sa anunti politia ci pentru masina ta, daca necesita reparatii. Atelierele de reparatii trebuie sa solicite dovada de la politie, in asemenea cazuri, altfel nu pot face reparatia legal.
Cu marmura te intelegi cu proprietarul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Daca stateam sa cobor de fiecare data cred ca ma lasam de condus happy asta e s-a intamplat, am declarat si gata. Oricun era zgariata usor deci nici nu cred ca avea ceva, oricum s-a dus. Daca era dupa aia ma puneau sa fac aia si cred c era deja sparta. Se folosesc de legi sa isi bata joc de cine poate, uite acum pot sa o acuzez pe ea ca m-a pus sa platesc dar in adevarat era deja sparta. Dar trebuie sa ma uit pe camere/ sa vorbesc cu oamenii de acolo etc. Dar o las asa ca nu am timp sa ma chinui cu oameni d astia

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand esti incepator si incapabil sa faci o manevra corecta, apai cobori de absolut fiecare data si inveti s afaci manevra corect, ca sa nu mai lovesi nici masina si nici bunurile altora.