Poti fi sanctionat disciplinar de catre scoala, in rest nu o sa-ti faca altceva.
Asta poate insemna media la purtare scazuta, nu? ...ma gandesc ca exmatricularea e ceva exagerat
Ea poate spune ca nu a mai putut intra, a fost martora clasa, dupa ce am dat-o odata nu i-a mai mers sa intre o perioada. A trebuit sa-l sun pe informatician sa-i reseteze parola sa poata schimba link-ul de meet. Si am recunoscut ca am dat-o afara din greseala dar ea a spus ca chestiile astea nu se fac din greseala sa scoti pe cineva... (era un buton pe care am dat din greseala). deci daca am recunoscut ca am scos-o din greseala ma gandesc ca nu mai e nevoie sa demonstreze. decat sa demonstreze ca nu am dat-o din greseala...
Nu trebuia sa recunosti, dar in orice caz n-au ce sa-ti faca
Au reusit sa ma detecteze colegii si dupa mna am recunoscut...
.Eu am auzit ca vr sa-mi scada nota la purtare la 6 (SASE).Pe langa ca aia o sa ma lase corigent. Vorbeam cu directoarea si mi-a zis sa-mi cer scuze iar ala de mate o zis ca altfel o sa-mi fie dor de tine.
iar dupa directoarea a spus "Nu-l speria Sergiu.(profu de mate)"
Zic sa te sperie, stai linistit ca n-o sa-ti faca nimic.
Nu poate sa ii faca nimic
Le spui ca ceri despagubire daca o sa iti faca ceva
Mergi la un avocat ii dai 900 leo sa vina cu tine la scoala sa le bage mintile in cap
Sa le explice ca erai bear si drogat si din cauza ca profesorul respectiv vorbea numai aberatii ca sa faci o fapta buna sa iti salvezi colegii de la a auzi asemenea tampenii ar trebui sa il dea si afara din scoala.
Dar poti sa nu mai faci plangere la militie daca nici ei nu iau nici o masura
N-are cum să te lase corigent pentru că e incapabilă să facă un meeting unde să nu fiți toți admin by default. Dacă te lasă corigent din cauza asta există inspectorat.
...nu as zice profa e pusa rau a vb si cu dirigul, vrea sa faca cerere de scadere a notei la purtare.Plus sotul ei a spus asta si am auzit si eu. Sa ma sperie pentru ce?
. daca imi baga doua intrebari de olimpiada sau ceva. cine mai stie sa rasp
M-a sunat si dirigintele si m-a intrebat cum s-a intamplat, mi-a spus sa le zic parintilor. Nu prea cred ca e de sperietura
A intrat la si 30 pe meet pentru ca ceilalti elevi aveau test, cand i-am zis asta s-a enervat a zis " ca ridic o problema si mai spinoasa.", eu am vr sa-i zic ca ce motiv sa am sa o dau afara pe langa ca a intrat la si 30. si de aici s-a enervat ea ca a inteles ca i-am cerut explicatii si atunci a zis "am spus ca nu iti scad nota dar daca intinzi coarda prea tare ai sa ai nota scazuta"
"Asta poate insemna media la purtare scazuta, nu?" - corect
ia și tu o moacă șpășită, poate scapi cu ...nimic
Se rezolva cu un avocat care sa mearga la scoala si sa explice ca nu mergea intenret-ul si calculatorul era virusat pentru ca scoala nu i-a dat tableta...
asa ca se face o mare discriminare intre cei ce au deja tablete sau bani si cei care au un 486 cu 33Mhz si 16MB ram
Poate fi orice sanctiune dintre cele prevazute de Statutul elevului, citez:
"(4) Sancţiunile ce pot fi aplicate elevilor sunt:
a) observaţie individuală;
b) mustrare scrisă;
c) retragerea temporară sau definitivă a bursei de merit, a bursei sociale, " Bani de liceu", a bursei profesionale;
d) mutarea disciplinară la o clasă paralelă din aceeaşi unitate de învăţământ;
e) preavizul de exmatriculare;
f) exmatriculare."
Nu cred ca o sa fii exmatriculat, mai ales daca nu ai mai fost sanctionat disciplinar, se incepe cu sanctiunile mai usoare. De altfel sanctiunea se aplica doar elevilor din ciclul superior al liceului (cl.XI-XII-XIII).
Acum ma invinovateste de lucruri false pe care eu le pot dovedi cu o inregistrare audio ca minte.
Pentru a fi sanctionat disciplinar trebuie sa fii ascultat cu privire la invinovatirile ce ti se aduc si vei putea dovedi ca unele nu sunt adevarate, cu orice proba pe care o ai.
Pai exista probleme daca am inregistrat conversatia mea telefonica cu dumneaiei? ( nu am folosit-o in alte scopuri).
O asemenea inregistrare, efectuata fara acordul profesoarei, nu este legala, deoarece incalca dreptul la proprie imagine, prevazut de Codul civil, asa ca nu ar fi admisibila ca proba intr-un proces.
Intr-o problema disciplinara te-ai putea folosi de ea dar risti sa fii dat in judecata pe cale civila si asta poate atrage si raspunderea parintilor, asa ca nu-ti recomand s-o folosesti.
Scuze ca nu am fost total explicit in raspunsul anterior, uitand ca nu aveai de unde cunoaste legea, trebuia sa-ti spun ca se pot folosi doar probe legale.
Tu de unde stii atatea lucruri? ai facut facultatea de drept?
Ete cucu, doar nu i-ai dat in cap, se mai intampla, ce sa vb cu procuratura? E ridicola.
Fruntea sus si da-o-n pana ta ca n-are ce sa-ti faca, ti-a zis la intimidare, nu exista nici o lege care sa zica ca pentru asta se intampla ceva.
N-a dat de un moderator mai naravas ca o dadea afara si nu mai venea iar vreodata, pentru asta ramanea pe afara definitiv! Eu asa i-as face. Sa se planga sa vedem cui!
Sa-mi arate legea unde e scrie ca daca dai afara din greseala, e sanctionabil. Cel mult te sanctioneaza adminul site-ului, dar nu altii.
Statul pe un forum, un site, platforma de comunicare, este un privilegiu, nu un drept, sa ii intre in cap profei tale cretine.
Poate fi zburata oricand si intentionat de catre moderatori sau admini, iar daca tu ai gresit, nu e problema, sa se planga la admini, moderatori, atat are dreptul.
FreddieM întreabă: