anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dat din greseala un profesor afara de pe meet, am incercat sa-mi cer scuze la telefon si mi-a spus ca ea nu vrea sa vorbim in particular si ca o sa vorbim cu directorul si dirigintele eventual cu procuratura. Acum intrebarea mea este ce spune legea despre acest lucru ca am dat-o afara din greseala de pe meet, ce pot sa-mi faca? Maine cel mai probabil o sa ma cheme la director.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti fi sanctionat disciplinar de catre scoala, in rest nu o sa-ti faca altceva.

63 răspunsuri:
| PauLFLoryNN a răspuns (pentru PauLFLoryNN):

A trecut 1 luna de cand am dat-o afara. Ultima oara cand a vorbit tata cu ea i-a zis ca voi avea nota scazuta la purtare (8 cred).Dar domnul diriginte nu a spus nimic de nota la purtare.De procuratura a zis ca "nu ma duc la procuratura ca sa nu raspundeti dvs. pentru faptele fiului dvs.".

| PauLFLoryNN a răspuns:

In cele din urma, domnul diriginte m-a intrebat daca am rezolvat problema, iar eu i-am zis ca ultima oara cand a vorbit tatal meu cu ea(profa de bio), dumneaiei a ramas la aceeasi idee de a imi scade nota la purtare. Dupa domnul diriginte a spus ca o s-o sune pe profa de bio sa o intrebe ce medie sa imi incheie, iar dumneaiei a zis 9 si chiar 9 am primit...

| PauLFLoryNN a răspuns:

As mai avea o intrebare se pot lasa corigenti / repetenti anul acesta? ( deja am luat 5 si 4 laughing) si mai am un 6 de la un test grila la scoala) domnul profesor de matematica a spus ca nu, dar nu prea imi vine sa cred ca nu se pot lasa