Daca i-ai facut transfer bancar sau i-ai dat banii pe chitanta/contract ori cu martori, poti sa-l actionezi in judecata.
Daca nu stie nimeni ca i-ai dat bani, poti sa pierzi cu usurinta acest proces, fiindca el poate afirma ca nu a primit nimic.
Da, poti sa-l dai in judecata, daca a depasit termenul de restituire a imprumutului si ai dovezi ca l-ai imprumutat (contract de imprumut sau martori).
Dacă ai martori sau înscrisuri îl poți da în judecată. Dacă nu ai poți fluiera a pagubă.
Doar niște băieți de la Chisinau sa o mai " ajute " dacă ma înțelegi
Da! Volodea Raketu!
Manichiura cu cleștele de tăiat trandafirii... 1 deget / ziua de întârziere
Pe vorbe? Cum ai dat banii aia? Fără probe sau martori 90 % ramai cu paguba!
Banii au fost făcuți prin transfer bancar și am mesajele prin care el spune clar "doar împrumut "
Fir de ață! Dacă dai de un judecător " competent " ca în cazul Pascu care nici nu deschide dosarul... ramai cu paguba în România și cu contract semnat ai bătăi de cap dar fără...
Absolut nimic
doar daca ai dovezi clare
chiar daca ai, ai nevoie de avocati, procese
poate dura ani de zile
Nu cred că poți, este ceva fara acte și dovadă, cuvântul tău împotriva cuvântului lui. Doar daca nu ai făcut transfer bancar.
A fost făcut transfer bancar, mai multe chiar pentru acel împrumut, am mesaje pe messenger in care spune clar că îi va lua că împrumut, crezi că acele mesaje și transferul făcut mă pot ajuta?
Daca dai de un avocat bun cu siguranță.
Da dar uneori mai bine așa decât să îți pară rău o viața că ai cedat
Cauta oameni care il cunosc si spune-le, dupa vorbeste cu el, daca nici asa nu merge intreaba un politist la o sectie, la numarul de urgenta se suna pentru chestii mai grave, acum depinde cat de grav crezi ca e