| Moofie a întrebat:

Am de executat 3 ani cu suspendare si un termen de supraveghere de 4 ani pentru realizarea unor piese contrafacute.
Dintre toti cei implicati eu am fost singurul care a scapat mai usor pentru ca am colaborat cu organele legii.
Cel mai mult ma intereseaza daca o sa fiu supravegheat si in mediul online.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este posibil sa fii supravegheat, avand in vedere ca se pot comite unele infractiuni si online.

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Nu sunt pedepsite opiniile si pe cine cunosti, ci doar faptele penale.

Asa ca: mai bine nu comiti fapte penale, in rest poti arunca si tu cu opinia ca orice alt internaut.

| Vântulalb a răspuns:

Da. Vor verifica. Dar depinde ce faci acolo pentru ca ei sa ai masuri, sau nu.

| Brizbriz a răspuns:

2. nu stii nimic despre IT...
1. ce ai de gand sa faci in mediul on-line daca iti e frica de supraveghere?!?

| Moofie explică (pentru Brizbriz):

De fapt nu cred ca-i problema ta ceea ce voiam eu sa fac sau faceam pe internet de ma tem de supraveghere happy

| Brizbriz a răspuns (pentru Moofie):

Daca nu faci, si nu ai de gand sa faci, ceva naspa, atunci nu inteleg de ce te temi

si, btw, chiar daca te duci pe un site public de P0RN, nici macar aia nu e naspa, in puii mei, barbat singur... ai NEVOIE, sa isi bage judecata personala pana sus unde soarele nu patrunde, ca nu e nimic ilegal

| Moofie explică:

Mersi, n-o sa mai fac nimic niciodata.

| Silviullet a răspuns:

Toti suntem supravegheati, mai mult sau putin. Dat fiind situatia ta, cu siguranta vor avea grija mai mare dar nu asa de mare incat sa nu poti fi un om normal.

| doctorandus a răspuns (pentru Silviullet):

Eu sunt supravegheat de Google, Samsung si Xiaomi pentru ca asta a fost alegerea mea. Eu am cumparat aparatele respective. Si, da, daca utilizatorii n-ar plati cu datele de utilizare, aceste aparate ar fi mult mai scumpe.