Serios? comunist democrat? termenii astia se bat cap in cap, nu are cum sa fie si comunist si democrat, inainte sa te bagi in politica ar trebui sa studiezi putin, macar dictionarul
Ca sa fie o tara de vis trebuie' sa ne culcam...pe o ureche. Daca aspir la functia de presedinte pentru a multumi pe toata lumea, mai bine ma apuc de aspirat prin casa. Odata ce ma stabilesc in functie, nu fac decat sa fac vechime. Bine, eu sunt un presedinte onest...De fapt as fi! Ma si vedeam in functie, nebunule, te joci cu mintea mea.
Mai bine taci, că poate te împuşcă ăştia România nu e o ţară liberă, aşa cum se crede!
Eu zic sa fondezi PFB - partitul filozofilor betivi... poate se mai ieftineste bautura asta ca e scumpa rau : |
Ce are termenul comunist? Am spus deja ca nu are nimic cu cel vechi ca lumea sa nu-i dea aceeasi directie.Stiu ce a insemnat, stiu ca se bat cap in cap dar nu vreau sa insemne decit o simpla denumire.
Am avut vreo trei momente cand am crezut ca esti un om cu capul pe umeri. E vineri seara (the day befor weekend) asa ca gasesc o scuza demersului tau.
Cum imi inchipuiam.Toti sintem in stare sa benganim facind diferente ca si cum noi am fi istetii sculii pe tot mapamondul.Va multumesc.O noapte buna.
Mai Har eu zic sa-i dai niste aspirina si ceva frectie partidului ca este racit rau. Nu auzi cum behaie si stranuta, ba mai are si cucuie ca se bate cap in cap "comunist democrat".