| elizaromanov a întrebat:

Am făcut la mișto un cont fake de Instagram doar ca am folosit alt nume, alte detalii despre acea persoana, tot ce am luat de la altcineva a fost poza de profil și un story. Acea persoana și-a dat seama și a zis ca merge la politie însă eu nu am făcut nimic rău intenționat și nu am folosit acel cont intr-un mod intens. Pot păți ceva? (nu am încă 16 ani)

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Făcând un cont de Instagram fals folosind numele și pozele altcuiva poate fi considerat o încălcare a drepturilor de autor și poate fi considerată o acțiune ilegală în unele jurisdicții. Dacă persoana împotriva căreia ai făcut acest lucru a decis să meargă la poliție, ar fi posibil să fii investigat pentru aceasta. Chiar dacă nu ai avut intenții rele și nu ai folosit contul intens, este încă important să înțelegi că acest comportament poate avea consecințe serioase. Ar fi bine să îți ceri scuze persoanei respective și să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale

5 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Inchisoare pentru suplantare (ced ca asa se zice romaneste) de identitate.
Chestia e grava nu e de joaca.
Daca merge la politie chiar ai imbulinat-o

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai crezut tu ca faci rău dar intentionat in mod sigur a fost.

Răspuns utilizator avertizat
| DjSannan a răspuns (pentru Bubico2022):

Drepturi de autor era o metafora si cred ca se subintelege ce voiam sa spun. Dar probabil vrei sa iesi in evidenta. Eu macar incerc sa ajut persoane aici tu probabil incerci sa denigrezi persoane aici. Asa ca....La Multi Ani

Răspuns utilizator avertizat