Simplu.Contactati directorul si daca nu se rezolva exista politia. Ceea ce face, posibil sa se incadreze legal la santaj.Este curioasa de cine a facut plangerea ca sa poata mai apoi sa isi arate muschii? Dar sa aveti si o dovada in sensul asta, cand cere sa afle faptasul inregistrati video.
Nu are niciun drept nici moral nici legal sa afla ea cine a facut plangerea mai ales daca a fost ceva fondat, insa daca te afla vei avea o viata grea la acea materie.
Daca nu exista persoane care ar putea sa sifoneze ca tu ai fost, atunci stai linistit
De data asta puteti sa mergeti mai multi la directorul scolii si sa-i spuneti ca profesoara nu vrea sa va treaca notele, nu vei bate la ochi daca mergeti mai multi, caci aici va priveste pe toti elevii
Faptul ca eu ca si profesor refuz sa pun notele pe teste scrise daca elevii nu imi spun cine mi-a facut reclamatie, cam ce inseamna? Santaj, abuz? Cum se numeste? Cine poate stabilii in ce cadru legislativ se incadreaza fapta?
Plângerea consta in faptul că respectiva avea o atitudine pasiv agresiva, intimidantă chiar, care nu prea ne dădea frâu la exprimare libera
Decizia este a ei, daca vrea sa va puna notele de la testarea in catalog sau nu!
Aici nu ai cums a firtezi un profesor sa faca ce vrei tu al o anumita ora, ca nu incalca legea.
Dar va mai poate da testari, chiar ora de ora, asa, ca sa va oblige sa invatati ora de ora.