Da, hai sa ii lasam sa vanda plastic la pret de aur
E aia cu prost cine da, nu cine cere.
daca nu da nimeni ei pot cere cat vor
Daca ti-ar lua sotia ta o bratara cu pietre negre si putin aur prin ea (ca e la moda acum la barbati) si ti-ar zice ca a dat 500 lei pe ea nu ai mai avea reactia asta
Nu îmi ia sigur...
Amice nu fi tantalau, nu confunda aurul cu bijuteriile.Tu nu ai fost sa cumperi aur, ai fost sa cumperi o bijuterie.
Bijuteriile se vind nu la gram, asta daca nu stiai, se vand ca podoaba, acolo fdaca este aur, ala are o valoare, apoi bijuteria in sinte are o alta valoarea, manopera si bijuteria ca atare.
Ala e pretu, nu ai ce reclama, no sa te bage nimeni in seama. Daca vrei sa cumperi aur, atunci cumperi doar acel metal, nu bijuteria, aur asa o bucatica, sau lingou.
Asa ca nu incurca aurul cu bijuteria.Fii baiat destept, baga la cap, nu te lua cu vinzatorii ca nici ei nu stiu, ei doar vind.
Poti sai reclami si pe Marte, cum am spus nu te baga nimeni in seama, ori daca reclami, la fel aia isi vor pierde timpul si iti vor raspunde exact ce ti-am spus si eu aici mai sus.
Ca idee este bun sa cumperi aur, dar cumpara de ala pur de 24 K sau daca poti face rost de componente electronice, gen placi de calculatoare, de telefoane, vezi ca alea au aur pe ele, toate conctatele sunt suflate cu aur, stringi contacte de astea cateva kg apoi separi aurul de cupru, faci aur, asa fac cei care colecteaza daca ai vazut auzit componente electronice.
Te poti plinga si la ANPC chiar daca nu cumperi, dar o faci degeaba. Ai mai invatat ceva si astazi, las ca e bun si asa rau.
Bafta la ce faci tu pe acolo prin pietele alea de aur.
Scrie la Protectia Consumatorului.
Insa de ce ai vrea sa cumperi o astfel de combinatie: plastic si aur?
Mai bine iei ceva finut de argint si poate fi incadrat la bijuterii.
Pt ca era frumos. Si argintul oxideaza, se face urat in timp, trebuie mereu sa il cureti
Plasticul nu intra in categoria bijuterii pretioase, asta incercam sa spun.
Metale pretioase, pietre pretioase si semipretioase, materiale naturale cum ar fi: lemn, os, scoici, perle astea ar fi bijuterii.
Plasticul intra cel mult la "costume jewlery".
Am sugerat argint, pentru ca e o alternativa mai economica.
Bilele alea se considera aur, se rup foarte repede modelele alea.
Da, e normal ce au facut, produsul lor, banii tai, nu iti baga nimeni mana in buzunar, nu te fura nimeni.